New Moon – New You


De ce Luna are o influenta atat de mare asupra noastra? Si ce este Luna Noua?

In traseul sau de aproximativ 28 de zile în jurul Pământului, Luna se întoarce mereu spre el cu aceeași față. Când ajunge exact între Pământ și Soare, Luna este complet în întuneric. Acesta este momentul magic de Luna Nouă. Este magic pentru ca, din punct de vedere energetic, capacitatea de dezintoxicare a organismului este maximă. Iar capacitatea ta de a planta seminte pentru visele si proiectele tale este impulsionata de energia lunii!

Daca iti vei acorda timp si ingrijiri speciale perioada din jurul Lunii noi, tot ceea ce primește organismul își va dubla efectul in 2 săptămâni.

Cand Luna este în scădere, capacitatea organismului de a se curata, dezintoxica, prin eliminare, curățare, creste. Cu cât Luna Nouă este mai aproape, cu atat energia si puterea ei de regenerare creste!

Luna noua ne ascute simturile si ne accelereaza dorinta de schimbare. E un îndemn la acțiune și la folosirea energiei in scopuri de innoire!

 In ziua în care este Lună Nouă, adica in 28 ianuarie 2017, eu sunt cu un grup de prieteni la Complexul de terapii Naturale Hofigal. 🙂

Ce facem acolo?

  • 4 clase de yoga ce includ kryia  yoga
  • terapii self healing ayurvedice;
  • 3 terapii naturale Hofigal: impachetare cu spirulina- o planta animal, reflexoterapie/bai de plante si masaj;
  • meditatii creative prin arta, scris, desenat, mantre etc.

De ce am ales sa petrec un weekend Yoga Ayurveda la CTN Breaza?

Pentru ca în ziua în care este Lună Nouă, capacitatea de dezintoxicare a organismului este maximă! Oricine face o cura sau o terapie naturista de Lună Nouă, creste imunitatea corpului. Este o zi perfecta si  și pentru a începe activități noi!

Luna Nouă este începutul unui ciclu lunar de 28 de zile. Prima zi lunară, adica începând cu momentul de maxim de Lună Nouă, este deosebit de benefică pentru a începe acţiuni importante, noi! Este momentul ideal sa renunti la obiceiuri negative, sabloane de gandire si comportament, pentru a duce energia mai sus, in scopuri spirituale. Favorizeaza orice tip de schimbare- de casa, de job etc.

Daca nu ai ceva in plan de Luna Noua din 28 ianuarie 2017, ia-ti …nu lumea in cap, ci strictul necesar si vino la Breaza  cu noi! Camera single, toate mesele, 4 sesiuni de yoga, meditatii creative, 3 terapii Hofigal…Mai stai pe ganduri? 🙂

Daca ai intrebari, scrie-mi la minodora@rocketmail.com sau trimite sms la 0745 40 54 63.

Te astept cu lumina stelara in suflet!

<3  <3  <3

Imagini pentru new moon yoga

Contact

therapsy@yahoo.com
Facebook.com/PsihologDoraDinu/
Instagram.com/doradinu/

error: Content is protected !!