Puterea transformatoare Kryia Yoga de Luna nouă


Buna dimineaţa, dragi prieteni!

Ma întorc pe blog cu noutăţi de la formarea mea recentă în cunoașterea ariilor vitale din corp: Marma/ Marmani şi cu tehnici noi de kryia yoga. Veți putea face cunoștință cu clasele de yoga, așa cum le-am practicat cu minunata Indu Arora, la următorul retreat> între 27 și 29 ianuarie 2017.

De ce am ales aceasta data?

Pentru ca de lună nouă orice tehnică de purificare, de curățare, energizare este potențată. Cand pierdem legatura cu ritmurile universului,  atragem boli fizice si psihice, nesiguranță, sărăcie, energie negativă, cu consecințe karmice grele.

Care este rolul lunii?

Fazele lunii reflectă diferite aspecte ale omului. De Lună nouă este bine să alegi activități  Yin, să practici introspecția și meditația.  Kryia yoga, Meditația Dharana Marma și Dhyana MArma te vor ajuta să intri mult mai ușor în contact cu corpul tău energetic și cu esența a ceea ce esti, la retragerea de la Complexul de Terapii Naturale Breaza 

Este momentul ideal să alegi ce lași în urma: haine grele, regrete, durere, vinovăție, frustrare, remușcări, șabloane de gândire și comportament. Vor fi practici kryia yoga în toate cele 4 sesiuni de yoga.

În timpul fazelor de lună nouă și lună plină ego-ul este exacerbat, cee ace aduce schimbari in gandire si comportament. De aceea, ajungem foarte repede la tensiuni, certuri, conflicte, emoții în fluvoi, noianuri de ganduri, insomnie etc. Pe toate le poti domoli cu tot ce vei invata de la mine in cele 4 clase de yoga si meditatie. 

Luna noua este momentul perfect pentru a  planta noi seminte viselor si proiectelor tale. Asigura-te ca vei face asta numai dupa ce ai purificat si curatat corpul fizic, energetic, emotional. Pentru corpul fizic, vei avea parte de rasfatul celor de la #Hofigal. Nu te astepta la o pensiune de lux. Este un loc specializat in terapii. Ceea ce conteaza este tratamentul: impachetarea cu sprirulina vie, reflexoterapia și masajul. Practica asanelor va fi diferita de ceea ce ai experimentat pana acum. Si pentru mine au fost o noutate, pe care vreau sa o impartasesc cat mai multor persoane!

Luna noua este inceputul perfect pentru o practica de minim o saptamana kryia yoga.

Daca simti ca este momentul  sa faci ceva special pentru tine, renunta la cumpararea unui obiect de care te vei plictisi mai devreme sau mai tarziu si investeste acesti bani in viata ta! 

Deschide-ți inima, ca sa simti toata dragostea care te inconjoara si sa poti darui si tu. Dragostea pe care tu o ai de oferit universului, curajul tau, zambetul tau sunt unice! Nu le pastra doar pentru tine! Vino sa le impartasim intr-un cadru de curatenie sufleteasca si trupeasca!

Te astept cu drag la yoga, detalii gasesti aici si aici !  

Daca tie nu iti pasa de tine, cui vrei sa ii pese…? <3

Contact

therapsy@yahoo.com
Facebook.com/PsihologDoraDinu/
Instagram.com/doradinu/

error: Content is protected !!