Psihoterapie


Cui se adresează Psihoterapia?

Oricui dorește să exploreze modul în care gândește sau simte. Oricui se confruntă cu o problemă în care are nevoie de ajutor. Poti alege să vorbesti cu un psiholog daca simti că nu poti vorbi cu ceilalți – partener de viață/ prieteni / familie despre astfel de probleme personale sau daca ai nevoie de un profesionist. Consilierea este adesea văzută ca un mod de a repara ceva „greșit” în viață. Puțini oameni cunosc potențialul consilierii de a-ți îmbunătăți viața chiar și atunci când nu ai probleme majore. Indiferent dacă obiectivele tale au legătură cu educația, cariera, relațiile, simțul stabilității și controlului în viața ta, consilierea îți poate oferi sprijin important, igienă mintală și ghidare în viață în perioade dificile! 🙂

De ce să alegi psihoterapia?

Pe lângă faptul că te poate ajuta în rezolvarea unor probleme care te preocupă, psihoterapia te ajută să te descoperi și să devii persoana care dorești să fii! Dacă simți că nu te concentrezi suficient pe obiectivele tale, că te autosabotezi, că bați pasul pe loc, că nu progresezi in eforturile tale  pentru o viață mai bună, psihoterapia este potrivita pentru tine. Consilierea psihologică implică o evaluare atentă  a vieții, a obiectivelor și instrumentelor cu care îţi construiești viața. Te voi ajuta să te orientezi  spre viitor integrand trecutul și prezentul. Vom lucra într-un mediu sigur și confidențial, care să te ajute să-ți expui problemele cu încredere. Te voi încuraja să vorbești despre ceea ce te supără sau te preocupă pentru a descoperi împreună cauzele problemelor tale  și a identifica modul de gândire și comportament. Vom crea un plan care te va ajuta să găsești modalități de a face față problemelor actuale.
De ce să lucrezi cu mine?

In consilierea psihologică aplic toate cunoștințele și abilitățile de psiholog clinician și psihoterapeut, consiliere pentru dezvoltare personală și experiența mea de viață. Te pot ajuta sa explorezi rădăcinile problemelor tale și să traiesti o viata in armonie. Abordarea mea este holistică: încorporează psihoterapia cognitiv-comportamentala, lucrul cu corpul, meditatia, terapia prin vis, tehnici yoga. Într-o atmosferă sigură, lipsita de judecata, te ajut sa te reconectezi cu emoțiile, să dezvolți relații sănătoase și să explorezi căi de viata semnificative. Pregatirea mea in psihoterapia integrativa si cognitiv-comportamentala este sustinuta de experienta de 43 de ani in educatie.

Cum lucrăm?

Formatul meu de consiliere include Consilierea one to one și Consilierea de grup. Participarea la o sesiune de consiliere în grup poate fi utilă pentru că vei primi suport psihologic de la grupul in care te dezvolți.  Dacă preferi să păstrezi intimitatea și să te concentrezi asupra propriilor stări și emoții, alege consilierea individuală. Susțin învățarea și creșterea intr-un profund respect pentru unicitatea fiecărei persoane!Toate sedintele sunt online. Poți alege platforma preferată: Whatsapp, Facebook.

Cum rezerv?

În acest moment nu mai pot lua terapii individuale, avand multe responsabilitati profesionale.

Urmăriți contul meu Instagram pentru tehnici terapeutice si holistice,continut actualizat constant.

Contact: therapsy@yahoo.com

Contact

therapsy@yahoo.com
Facebook.com/PsihologDoraDinu/
Instagram.com/doradinu/

error: Content is protected !!