Kundalini yoga


Ancient therapy for modern world

An Introduction to Kundalini Yoga

KundaliniYoga este o stiinta straveche ce integreaza toate instrumentele si tehnicile din yoga: sunete, miscare, meditatie, respiratie. Este o tehnologie puternica, potrivita timpurilor noastre (Aquarian Age), deoarece este cea mai puternica forma de yoga. Produce rezultate de 16 ori mai repede decat orice alta forma de yoga si raspunde pe deplin nevoilor omului secolului 21, coplesit de stres si de noile tehnologii. Este yoga care isi tine promisiunea, si anume Transformarea personala. Dezvoltarea intuitiei,  gasirea scopului in viata, a menirii fiecaruia, un corp sanatos si o minte echilibrata sunt numai cateva din beneficiile directe, conditia fiind practica sincera, dedicata, minim 3 minute pe zi.

Ce facem  intr-o sesiune de Kundalini  Yoga? 

Fiecare clasa de Kundalini Yoga este diferita. Sunt sute si mii de tehnici. Vei regăsi elemente comune, dar de fiecare data vei experimenta altceva. 

De ce să practici Kundalini Yoga?

Pentru că se adreseaza unui spectru larg de probleme, acoperind toate ariile de interes Minte- Corp! Iata numai cateva exemple:

  • in plan fizic: kryia pentru inima, kryia pentru rinichi, sistemul limfatic, Lasa-ti ficatul sa traiasca etc.

  • psihologic: Kryia impotriva depresiei, stresului, anxietatii, TOC-sau OCD/ Tulburari obsesiv  compulsive, adictii etc.

  • energetic: Kryia pentru echilibrul prana- apana, Echilibreaza mintea si inima etc

  • transformare personala: Sat kryia, Nabhi kryia, Provoacă-ți Ego-ul, Ego Eradicator etc.

Group classes –  see future Events.

Useful tools and tips

Dress-code-in-kundalini-yoga/

Contact

therapsy@yahoo.com
Facebook.com/PsihologDoraDinu/
Instagram.com/doradinu/

error: Content is protected !!