Horoscop Kundalini saptamana 16- 22 octombrie 2017


Buna dimineata, dragi prieteni!

Tragand cu ochiul pe la priceputii astrologi, iata ce am constatat pentru săptămâna 16-22 octombrie 2017:

  • De ieri,  17 octombrie, planeta Mercur a intrat în zodia Scorpion si va ramane acolo până în noiembrie.  Curiozitatea noastra pentru a afla, a cerceta, a ne informa va fi sustinuta de acest context.
  • Maine, 19 octombrie, vom avea Lună Nouă în Balanță, ceea ce favorizeaza parteneriatele de orice tip: familial, profesional. Se cere multa diplomatie pentru a intretine relatiile! Pentru ca, va amintiti, luna plina si luna noua pot fi prilej de cearta, conflict, enervare. Putem lua decizii gresite, pripite, sub imperiul momentului, intr-o stare nervoasa lipsita de control. Luna Nouă va fi în opoziție cu Uranus în zodia de foc Berbec.   Uranus este planeta Schimbărilor, deci atentie la ce schimbari vreti sa faceti!
  • Duminică, 22 octombrie, Marte va intra în Balanță.  Ceea ce inseamna ca Balanța va fi sediul actiunii, pasiunii dar si conflictelor. In cuplurile sau parteneriatele care nu functioneaza bine, apele se vor tulbura mai mult.
Săptămâna va cere tuturor echilibru si mai multa prudență.

Luna este în descrestere. Rezervele noastre emoționale sunt si ele in scadere. Ca atare, vom avea tendinta spre mai multa interiorizare.  Luni si marti am avut ca tema să acordăm mai multa atenție detaliilor și să ne organizăm treburile.

Miercuri, adica azi, cuvântul cheie este echilibrul.

Luna și Soarele sunt cu ochii pe noi. 🙂 E un moment bun sa examinam aspecte din viața noastră care trebuie ajustate. Nu cumva, fiind atenti prea mult la noi, am uitat de ceilalti? Familie, cariera…Munca, joc…relatii parteneriale, relatii in familie. Haideti sa folosim ziua de azi ca o zi de auto-reflectie si examinare.

Joi este ziua Lunii Noi. Dupa ce ne-am analizat buine prioritatile si felul in care ne conducem zilnic viata, Luna in Balanța ne indeamna la schimbare. Maine putem face o declarație de schimbare, pentru ca Luna Nouă este momentul perfect pentru a pune în mișcare o nouă practică. Este timpul să începem un nou obicei și / sau să rupem unul vechi. Putem face aceasta numai daca suntem sinceri.

Exercitiu de sinceritate

Arunca o privire asupra relațiilor tale cu ceilalți: in familie, de dragoste, profesionale, parteneriale. Observa daca exista un model sau un pattern, un sablon relational care se reproduce in mai multe locuri. Iti place acest model?

Inspira adanc, din inima. Elibereaza orice emotie odata cu expiratia si intreaba-te:

La ce vreau sa renunt?
Ce vreau sa se manifeste nou in viata mea?
Ce schimbare vreau sa produc?
Ce fel de relație vreau sa am cu ceilalti si ce semnificatie sa aiba pentru mine?
Ia un creion si o hartie sau scrie in jurnalul tau, daca tii unul. Trimite intentia ta în univers. Este momentul cel mai bun sa te angajezi intr-o schimbare relationala,  pentru a face să se întâmple ce doresti.

Vineri luna tranziteaza semnul de apă extremă, Scorpion. Tot felul de emotii vor iesi la suprafata, mai ales cele nespuse. Ascultati mantre, eu le cant mai ales in masina, cand fac naveta si stau mult in trafic. Ma ajuta mult. In ziua in care am intrerupt Sadhana, adica practica mantrelor, am fost neatenta la volan. Ascultarea mantrelor sau intonarea lor calmeaza mintea si ne ajuta sa transformam orice situație în bine.

Continuati si in wend proiectele incepute in timpul saptamanii. Si umblati la radacina problemei. Multe lucruri pe care nu le spunem la timp se acumuleaza. Iar cand se aduna prea multe, izbucnim! Cei apropiati raman surprinsi…Vindecarea relatiilor se bazeaza pe sinceritate.

Starea de spirit se aprinde duminică cu Luna Sagetatorului. E momentul sa gandim mare! 🙂

Puteti face aceasta tranzitie alaturi de mine.

Daca ti-a placut acest articol, imi poti oferi o carte sau o cafea! 🙂

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact

therapsy@yahoo.com
Facebook.com/PsihologDoraDinu/
Instagram.com/doradinu/

error: Content is protected !!