Yoga și Psihologia Pozitivă: știința și arta de a trăi frumos


Practici yoga,practici fericirea!

Dragi prieteni,

Poate v-ați întrebat, pe bună dreptate, ce legătură este între Psihologia pozitivă și Yoga. În fond, de ce predau yoga la Institutul pentru Fericire? Pentru că e un loc unde se practică…fericirea? Pentru că IPF este animat de o echipă tânără și entuziastă, performantă?

Pentru toate la un loc. Și pentru că Yoga și Psihologia Pozitivă au în comun conceptul de Flow, atat de drag mie.

Yoga este un flow, un dans al vieții. Pentru mine, este o aventură în care descopăr cine sunt și cum sunt și în care mă reinventez, cu fiecare respirație, cu fiecare asană. Iar predarea yoga este schimb fluid, în care oferi și primești, deopotrivă.

În Psihologia Pozitivă, flow-ul este acea stare în care ai pierdut noțiunea timpului: ești complet absorbit de ceea ce faci.  Adică ești Yoga. 🙂 _/_ Psihologia pozitivă și yoga te ajută să funcționezi în modul cel mai bun cu putință. În yoga, asta înseamnă ca ești în homeostază, iar în psihologia pozitivă, în starea de funcționare optimală. Yoga și psihologia pozitivă te ajută să construiești plecând de la punctele tale forte, de la ceea ce ai mai bun și mai frumos, pentru a extinde această stare pozitivă, de bine, la fiecare moment.

Între 21, 22 și 23 august merg la un Bootcamp pentru fericire, organizat de Institutul pentru Fericire. Aici detalii aici. Mâine te aștept de la ora 7, 30 la 8, 30 la practica yoga pentru fericire! Ți se pare devreme? Cine se scoală de dimineață, fericit ajunge! 🙂

Citește și Yoga, o-cale-simpla-spre-fericire/

Dacă mai ai ezitări, amintește-ți: De la iubirea-de-sine-nu-poti-lua-vacanta-sau-zile-libere/

Să ne revedem cu bine pe salteluțele de yoga! Namaste! _/_

 Copyright © 2013-2017 DoraDinu All Rights Reserved. Te rog să citezi sursa sau sa te abtii de la a prelua ce nu este al tau. 🙂 In yoga aceasta se numeste Aparigraha

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact

therapsy@yahoo.com
Facebook.com/PsihologDoraDinu/
Instagram.com/doradinu/

error: Content is protected !!