Te ajut să faci curățenia de primăvară


 

Observ multa agitatie in oras saptamana asta…In loc sa ne bucuram de lumina sărbătorii ce vine, am început sa ne stresam, cu gândul la: curățenie, cozonac, miel, cadouri (găselniță occidentală importată de români), rude, mese peste mese… calorii, kilograme, dietă, sală… Bref, Stres!!!

Copacul Atent crede ca viata poate fi mai simplă și că nu are rost să ne-o complicam singuri Pentru asta, iti propune un ghid simplu, in cativa pași! Pentru o curățenie pe dinăuntru și pe dinafară.

Trage aer în piept. Expiră…Zâmbește. Parca e un pic mai bine!

Iată sugestiile Copacului Atent pentru săptămâna asta:

1. Pornește cu…dreptul! Ia-o pe jos la serviciu.  E greu, ma grăbesc, stau departe, nu am timp… Găsește o soluție de compromis: metrou/autobuz + mers pe jos! ).

2. Ai spus curățenie? Am o sugestie: triază lucrurile pe care nu le-ai folosit cel puțin 6 luni. Donează-le! Creează spațiu! Fii creativ!

3. Și corpul tău are nevoie de o curățenie generală. Pentru a-i reda organismului tău puterea de regenerare, săptămâna asta renunță la proteina animală. Dacă nu reușești, măcar evită pe cât posibil alimentația pe care am numit-o DRIC  🙂Dăunătoare ( toxine, E-uri…), Rămasă în frigider, Ispititoare (prea grasă, prea dulce, prea sărată, prea nesănătoasă), Conservată.

Caca vrei sa afli mai multe despre curatirea mintii si a corpului, urmeaza-ma la Retragerile de yoga, meditatie si Dezvoltare personala. Sau la clasele mele de yoga. 🙂

Detalii la https://www.facebook.com/mindfultree/, minodora@rocketmail.com, 0745 40 54 63

Pentru o curatenie generala a corpului si mintii! 🙂

 Copyright © 2014-2015 PhD Minodora Dinu. All Rights Reserved.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact

therapsy@yahoo.com
Facebook.com/PsihologDoraDinu/
Instagram.com/doradinu/

error: Content is protected !!