Suryanamaskar sau cum să saluți zilnic viața


Începe-ți ziua salutând viața. Salută soarele, având în minte nu vreo zeitate sau corpul celest în sine, ci însăși viața!

Pentru că este darul cel mai preț pe care l-ai primit. În fiecare dimineața, fii recunoscător că ești viu și salută soarele!

Suryanamaskar inseamna in sanscrita Salutul Soarelui. O serie de 12 posturi cu beneficii multiple, ce nu pot fi separate unele de altele. Practicată regulat, intrată în rutină, Suryanamaskar te va ajuta să te echilibrezi fizic și psihic, să te întărești, să te pregătești pentru o nouă zi. Și va reuși să te ajute fizic și psihic.

Corpul tau este cel mai bun învățător!

Creează-ți un sistem de Self help in care sa incluzi posturile fundamentale de yoga. Nu e nicio problemă că nu poți să te faci covrig. 🙂 Poți în schimb să-ți întărești musculatura prin Salutul Soarelui. Beneficiile vor fi imediate: o stare de bine în care te simți tonic, plin de curaj și optimism!

Ideal este să practici Salutul Soarelui între  5 to 5:30 AM, pe stomacul gol, însă poate fi executat în cursul zilei,  ca un exercițiu de energizare. Dacă vei începe dimineața, pe lângă efectele de tonifiere a corpului și minții Suryanamaskar va combate senzația de înțepenire, de blocaj și îți va crește treptat flexibilitatea.

Pentru alte beneficii, urmărește postările de pe blog.

Azi sunt recunoscătoare fiecărei zile în care văd lumina soarelui.

Tu pentru ce ești recunoscător? <3

Îți doresc o zi bună, cu soare in  suflet și de poftă de viață!

Namaste!

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “Suryanamaskar sau cum să saluți zilnic viața

  1. Reblogged this on WellBeing and commented:
    Te aștept să salutăm împreună soarele duminică, la ora 10, la Festivalul Namaste India, http://namasteindia.ro/deschide-ti-inima-curs-de-hatha-yoga/

  2. Pingback:Bucuria se ia! | Copacul Atent

Contact

therapsy@yahoo.com
Facebook.com/PsihologDoraDinu/
Instagram.com/doradinu/

error: Content is protected !!