Stiinta Vastu Shastra te invata ce sa faci ca sa ai succes in viata


Vaastu-Shastra

Toti vrem sa avem succes in viata, in toate domeniile. Din cele mai indepartate timpuri, oamenii au cautat răspunsuri la probleme lor privind atat in cer, cat si pe pamant. Pentru a-si asigura succesul in orice acțiune s-au străduit sa-si facă locul unde traiau si munceau in acord cu legile universului, pe care il considerau un organism viu.

Cand intalnesti un om pe strada, ii arunci in ochi deseurile de la sandwich sau mancarea cumparata de pe strada? Nu! oricare ar fi motivul: cei 7 ani de-acasa, teama de reactie, o persoana cu scaun la cap Nu ar face asta. In schimb, nu ne jenam sa lasam in spatii publice deseuri. Doar nu ne vede nimeni. Sau in vazul lumii, fara jena…

Acest lucru NU ar fi fost posibil in India antica. De ce? Pur si simplu pentru ca tot ce ii înconjura pe oameni era perceput ca un organism viu!

De ce India si-a pierdut aceste valori vorbim alta data. Este sunt pe cale sa renasca. India are o putere uriasa, pe care o va dezvolta din plin in următorii 50 de ani.

Sa revenim la succes. Despre ce este Vastu Shastra poti citi aici. 

Este parintele Feng Shui si reglementeaza arhitectura, constructia, oranduiala casei in general. Urmariti blogul, pentru ca voi scrie constant despre Vastu Shastra. 

Iata cateva recomandari generale pentru a ne sustine viata si acțiunile cu energie buna! 🙂

  • Nordul este directia pentru succes, creștere si dezvoltare continua in toate aspectele vietii. Te-ai intrebat vreodata de ce sediile celor mai multe corporații sunt in Nord? In toate orasele mari din lume, cele mai scumpe locuinte sunt in Nord.  Nu-i asa ca exista o explicatie…? 🙂

    Stai intotdeauna cu fata la Nord sau Est in actiunile importante: cand mananci, lucrezi etc.

  • Culca-te cu capul catre Sud si picioarele spre Nord.

  • Nu sufoca sau bloca directiile Nord Est si Est din casa sau birou. Daca aglomerezi spatiul cu obiecte vechi: materiale depozitate, haine aruncate, obiecte imprastiate, inlatura-le urgent!

  • Lasa mai mult spatiu liber inspre Est sau Nord pentru ca de acolo vine energia pozitiva a diminetii, prin razele de soare aducatoare de prana – forta vietii!

  • La birou, acasa si la munca, stai cu fata la Nord cand lucrezi!

Acum te las, vreau sa profit din plin de energia diminetii – ceasurile lui Dumnezeu sau Brahma Muhurti– pentru a ma instrui in lucrurile care ma pasioneaza si a medita la sensul vietii._/\_

Sa avem o zi plina de succes! <3

Daca viata ta e prea complicata si vrei sa declansezi un proces de simplificare, vino cu mine intr-un weekend de yoga si terapii naturale.

Atentie! Eu nu-ti promit ca-ti voi simplifica viata! Singurul stapan al vieti tale esti TU.  Alaturi de mine poti doar constientiza mai usor, mai repede, unde si ce trebuie sa schimbi. Dar schimbarea tot de la tine vine! 🙂

Detalii pe Pagina Facebook

minodora@rocketmail.com

Contact

therapsy@yahoo.com
Facebook.com/PsihologDoraDinu/
Instagram.com/doradinu/

error: Content is protected !!