Simonton, medicul care a crezut în forța pacienților săi de a învinge cancerul!


Ce este #Metoda#Simonton? O tehnica de #vizualizare. Numele ei vine de la cancerologul american (directorul Centrului de Consultanta si Studii asupra cancerului din Forth Worth – Texas), dr. Carl Simonton. El a fost primul om de știința care a afirmat ca #vindecarea bolii nu depinde numai de tratamentele practicate in spitale.

O parte fundamentala a vindecării tine de psihicul pacientului, „o ființă facuta din carne si spirit”. Intrigat de faptul ca, dintre bolnavii de cancer cărora li se aplicaseră aceleași terapii, unii mureau, iar altii nu, Simonton a observat ca supraviețuitorii au luptat cu #boala, adoptand o atitudine optimista. „Pentru ca bolnavii care se vindecasera s-au gandit tot timpul ca vor învinge cancerul, convingandu-se permanent ca vor redeveni sănătoși, am inceput sa-mi învăț pacienții sa devina cu totii niste luptători.”

Dr. Simonton a descoperit ca medicul care crede in vindecarea pacientului sau este in stare sa-i insufle #încredere obține rezultate la care ceilalti confrați nu pot visa! Împreună cu sotia sa, Stephanie, intre anii 1970 si 1980 celebrul cancerolog a elaborat si a practicat cu rezultate notabile o terapie complexa.

Metoda Simonton este bazata pe tehnici de relaxare asociate cu o vizualizare activa si pozitiva, cu scopul de a vindeca boala, schimbând mentalitatea fata de ea (spaima, teama de moarte, depresie in fata destinului nedrept etc.). Principiul de baza al programului este ca fiecare om joaca un rol important in ce priveste #sănătatea lui si ca forta psihica pozitiva poate sa vindece cancerul.

Daca vreti sa experimentati metoda #Simonton, deschideti poarta viselor. <3 Ma ofer sa fiu #mentor sau călăuză in cursul online Nopti de Vis 20/21 🙂

Il puteti asculta mai jos pe doctorul Simonton vorbind despre vindecare!

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact

therapsy@yahoo.com
Facebook.com/PsihologDoraDinu/
Instagram.com/doradinu/

error: Content is protected !!