Sanatate la pachet!


Dragii mei,

De cand predau yoga, lucrurile se asaza singure, iar eu, fara sa vreau. Nu stiu cum se face, ca sunt inconjurata de oameni speciali: ne atragem unii pe altii! Ma simt foarte norocoasa si le multumesc!  <3

Clasele mele de yoga au devenit un loc Zen, unde oamenii se apropie, se impretenesc sifac planuri de suflet. <3 Asa am ajuns la ideea de a merge impreuna intr-un loc plin de energie si de sanatate: la o retragere holistica de un weekend. si ghici unde am gasit locul perfect…? La Complexul Alexandra din Breaza! 🙂

De ce Alexandra Hofigal?

  • Pentru că ne ofera  peste 140 de tratamente si terapii.
  • Pentru că doar aici poți avea Împachetarea cu spirulina -procedura unica in Europa.
  •  Este un centru de terapie naturala, unde ai parte de recomandari, ingrijire si pensiune completa, in formule de week-end balenar sau de 10 zile.  Eu am ales formula week-end, pentru ca este destul de complexa si mi se potrivește ca timp. Ai aici preturile.
Poți merge singur sau cu prietenii, familia. Însă la acelaşi preț, poti merge cu un grup Wholebeing Retreat. Vei avea in plus relaxarea si echilibrul celor 4 sesiuni de yoga, meditatie si activitati de dezvoltare personala (jocuri, exercitii de team building, art terapie…depinde de grup si moment). Nu-i așa ca e grozav? 🙂 🙂 🙂 Yoga si terapii naturale. Detoxifierea va fi completa!

Da-mi de stire daca vrei sa mergi si tu Halloween Wholebeing retreat

Te aștept cu sperietura, exercitii de dezvoltare personala, sa ne invingem fricile! Cand ne vor vedea impachetati cu spirulina, vor fugi!

Stiu ca aceasta prietena adevărata, spirulina, mă ajută. Îmi întărește sistemul imunitar si mă ajuta pentru lunile lungi de iarna. Dacă veniți si voi, e si mai bine: suntem mai multi, e veselie, ne simtim ca in familie! Camerele sunt frumoase, priveliștea minunata, mâncarea: ca la mama acasa! Si daca veti gasi hrana prea dietetica, fara E-uri sau conservanti, fara carne de porc, va fac cunoştinţă cu Santosha: Cea mai buna prietena a mea!


Formatul Retreatului este Concept  https://www.facebook.com/mindfultree

Copyright © 2014-2015 PhD Dora Dinu. All Rights Reserved

 

 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact

therapsy@yahoo.com
Facebook.com/PsihologDoraDinu/
Instagram.com/doradinu/

error: Content is protected !!