DE CE Vindecarea relațiilor?

Pentru ca sunt calea cea mai simpla de a trai bucuria și echilibrul. 🙂

Trairea relațiilor aduce la pachet și bucurii, si  provocări. Orice relatie are o viata care se poate termina in conflicte sau rupturi. Sfarsitul ei ne aduce o serie de stări sufletești de frecvență joasă: furia, frustrarea, regretul, nerăbdarea, sentimentul de a fi neînțeles… Toate acestea ne pot marca pe termen lung si îmbolnăvi. Ca sa mergem mai departe, avem nevoie sa vindecam inima de esecul relatiilor trecute.

Este posibil sa transformam toate aceste emoții dificile în acceptare și dragoste profundă pentru noi și cei din jurul nostru? Cum ar arăta viața noastră dacă relațiile ar fi un alt prilej de a experimenta stări mai înalte de conștiință, si nu un eșec?

Nu putem afla decât experimentand vindecarea emoționala, eliberându-ne de condiționări.

Când vedem nedreptăți si suferința în jurul nostru, sentimentul de neputință ne încearcă. De ce? De ce toata suferința și cruzimea?  Iar cand traim o trauma, revolta ne cuprinde: De ce eu?

Schimbarea începe chiar cu noi înșine: vindecându-ne mai întâi inima, influențăm lumea din jur în moduri pe care nici nu ni le putem imagina acum!

Weekendul la care te invit ne călăuzește pe acest drum, dându-ne instrumentele necesare parcurgerii sale.  O invitație de a ieși din Umbră și de a servi întreaga viață într-un mod cu adevărat curajos. Cu Retreatul Heal the Heart, un buchet de terapie prin arte (muzica, dans, pictura, desen) si yoga (Hatha yoga, Vinyasa si tehnici Kundalini yoga).

 Pentru cine este potrivit acest retreat?

Pentru Mine, pentru Tine, pentru ORICINE. 

Fie că vrei să aduci mai multă conștientizare în relația cu partenerul, copiii, familia în ansamblul ei sau în viața profesională, trairile experimentate in retreatul Heal the heart  te pot ajuta sa-ți  pot transformi decisiv relațiile..Pornind de la familie, cea mai importantă, și până la modul în care colaborăm profesional.

Chiar asa? Da! Viața tuturor e influențată, condiționată chiar de calitatea relațiilor.

Bine, dar tot ce faceti acolo e prea greu pentru mine! 

Nu este nevoie să știi sa canti, sa dansezi, sa pictezi, sa practici yoga! Nicio pregatire nu este necesara. Ia-ti un saltea de yoga, câteva lucruri in bagaj, haine groase si…hai cu noi la Breaza!

CE ÎȚI VA ADUCE ACEST RETREAT?

 • Vei explora in profunzime emotiile si starile de care nu esti mereu constient/a.
 • Vei descoperi ce tipar inconștient folosești atunci când menții blocajul și suferința emoțională. Fiecare folosim tipare fundamentale: ne ascundem, negăm, evadăm, respingem, amăgim ori ne separăm.
 • Vei vedea cum potențialul și darurile ființei tale sunt revelate atunci când accepți și eliberezi tiparele emoționale.
 • Vei identifica mecanismele de apărare dezvoltate de mintea ta atunci când erai copil sau adolescent pentru a-ti proteja inima.
 • Vei accesa calmul și pacea corpului cauzal (sufletul) pentru a vindeca trupurile mental și emoțional.
 • Vei învăța să eliberezi rănile prin chemarea puterii grației și a iertării.
 • Vei înțelege ce schimbare poți aduce în întreaga societate prin vindecarea inimii tale.

 Ghidul tau este Profesor Minodora Dinu.

De ce sa ma urmezi in aceasta calatorie? Fiindca tot ce fac este din inima!

 • Experiența mea in lucrul cu copiii si adulții de peste 36 de ani;
 • Calificarea de Art terapeut si Consilier de dezvoltare personala;
 • Expertiza mea doctorala in consiliere si mentorat;
 • competentele dobândite in India prin formarea de 500 de ore ca Instructor yoga;
 • cunoștințele pe care le dobandesc prin pregatirea ca viitor psiholog.

CE? 

Vor fi 3 zile de yoga, art terapie, dezvoltare personala și practici de meditație:

 • Vineri 9 decembrie 2016 14:00 – 21:00
 • Sâmbătă 10 decembrie 2016  08:00 – 21:00
 • Duminică 11 decembrie 2016 – 08:00 – 12:00

UNDE?

Pensiunea Floarea, Breaza- Prahova

 CÂT COSTĂ?

 • Cazarea si toate mesele se achita la Pensiunea Floarea – Breaza: 320/ persoana/ weekend, cazare in camera dubla si toate mesele de vineri pana duminica. Pentru confirmarea înscrierii  este necesară achitarea integrală a cazării si meselor.
 • Pentru costul activitatilor si program vezi https://doradinu.com/2016/10/06/tabara-de-dezvoltare-personala-vindeca-ti-inima/

ÎNSCRIERE si Informatii: minodora@rocketmail.com

Ca sa întâmpini cu bine anul 2017, eliberează-ti inima de toate poverile!

Image result for surrealist heal the heart