Remedii anti-stres de sarbatori


 

Buna dimineața, dragi si buni prieteni! Ati petrecut frumos Crăciunul?  Cum va simtiti? relaxatí, incarcati energetic sau, dimpotriva, obositi? Intalniri peste intalniri: cu rudele, prietenii, partenerii de afaceri poate, mesele întinse, copioase… toate ne pot obosi. Pastrati-va calmul: exista remedii pentru toate! 🙂

Incepem cu…Santosha. <3 Cine e? Vreo vedeta? Vreun vraci? Nuuuuuuuuuu! Santosha 🙂 e cea mai buna prietena a mea! 🙂 Ma asculta si e acolo, pentru mine, in orice situatie! Hai sa vedem:

Esti singur/ singura?

Daca ai ales asta, înseamna ca ai avut un motiv. Uita-te la casnicii de fațada, in care fiecare face ce vrea. Bucura-te de lucrurile bune pe care le da independenta.

Casa ta nu e asa cum o visai? Dar ai un acoperis si este poate cea mai frumoasa dintre x case. Este casa care spune cine esti si cum esti. Este casa ta, de aceea e cea mai frumoasa!

Sotul tau nu e perfect? Uita-te la altii si compara; macar nu are defectele celorlalti.

Copiii tai nu sunt pe cai mari? Poate, dar nu beau, nu fumează, nu au vicii, au un job decent sunt pe picioarele lor, etc.

Masina ta nu e cat autobuzul? Nu-i nimic, bine ca functioneaza: te scapa de grija cumpararii altei masini si te ajuta in multe situatii, deci e buna!

Cineva din multele rude si rubedenii te înțeapă cu remarci neplăcute? Raspunde politicos. Spune-ti punctul de vedere fara dusmanie si zambeste. Viata e frumoasa! 🙂 🙂 🙂

  <3  Sarbatori fara stres iti doresc!

Dora

Copyright © 2013- 2016  Dora Dinu. Toate drepturile rezervate: articole blog si Retragerile holistice.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact

therapsy@yahoo.com
Facebook.com/PsihologDoraDinu/
Instagram.com/doradinu/

error: Content is protected !!