Puterea lunii pline


Image result for full moon in cancer winter

Buna dimineata!

Sper ca profitati din plin de puterea Lunii pline, prima lunatie din anul acesta. Efectelei ei se prelungesc, spun astrologii, timp de 2 saptamani, deci nimic nu e pierdut!

Soarele opus Lunii ne invita la Transformare, efectele Lunii pline in Rac fiind maxime azi, la ora 13. 33/34.

De Luna Plina  culegem ce am semanat, in bine sau in rau. Luna plina este un exemplu graitor a ceea ce se numeste Karma, legea cauzei si a efectului.  de lUna plina ai ocazia clara si fara dubii de a intelege unde ai gresit si ce poti repara. Energia Lunii pline este nuieluta pe care ti-o arata soarta daca ai gresit sau batutul pe umeri, daca esti rasplatit.

Indiferent unde te afli, stai cu mintea treaza. Luna plina cere efort şi atentie sporita, echilibru! Nu serveste la nimic sa te lamentezi. ai treaba!E nevoie de minte limpede, sa intelegi unde si ce poti indrepta. Luna este ghidul contectat la emotiile noastre profunde, sau, cum bine spunea cineva: traducator cosmic, un animator, un ordonator al influentelor planetare si celeste.

Energia lunii pline iti creeaza oportunitatea de e vedea in stele fara globul deivin in maini. Ne pune fata in fata cu reactiunea, adica ne arata consecintele faptelor si alegerilor noastre. In plus, Luna Plina pe axa Rac –Capricorn este ea insasi o  opozitie intre doua energii complementare: suntem in fata unui examen astral , organizat de soare si Luna. Ori il trecem, ori il picam. ce subiecte se dau la examen? Pai, multe! Fiecare profesor ne va testa diferit. Luna in rac, cu privire la lucrurile, oamenii, relatiile de care avem nevoie, Soarele in Capricorn, cum si de unde le vom gasi pe cele de care avem nevoie.

Intre  a simti” si “ a folosi”avem nevoie de echilibru, pentru a trai un adevarat Catharsis.

Mantra zilei: Azi e ziua in care m-am nascut din nou.

Cuvantul de ordine al zilei: Curatenia generala. Materiala, trupeasca si spirituala:

  • Curatenie in casa. Dulapuri, sertare, colturile casei. Arunca tot ce nu folosesti. Ai toata luna ianuarie la dispozitie, poti incepe azi. ai facut crat de Craciun? Super, dar nu e de ajuns! acum ia la scotocit casa, ca sa poti ajunge si la minte si trup. cei care au tendinta de a fi dezordonati, ca mine, au mai mult de lucru.
  • Curatenie in corp. Poti alege azi o dieta bazata pe lichide, supe, ceaiuri. Evita cafeaua! E grozava, o ador, dar efectele ei zilele acestea sunt periculoase. Cafeaua favorizeaza depresia si anxietatea.
  • Curatenie in calculator – iti ia mult timp, dar candva trebuie sa incepi.
  • Curatenie in lista Facebook friends. Please Unfriend me daca: din greseala am adaugat pe cineva fara sa vreau, nu ai nicio treaba cu mine, nu ma cunosti, nici nu ai de gand, nu avem valori comune,  esti in lista mea doar ca sa ma spionezi, etc. Multumesc! Acum sunt prea ocupata, dar curatenia Facebook este pe lista ianuarie.
  • Curatanie in corpul emotional. Luna plina aduce la suprafata foarte multe trairi ascunse. E ca o oglinda. E ca atunci cad te scoli dimineata, te uiti in oglinda si te sperii sau nu-ti place ce vezi! 🙂  Pastreaza calmul, acum e nevoie de echilibru.

Eu fac aceste curatenii generale cel putin o data pe luna. Uneori, le asociez unor retrageri de un weekend cu terapii de grup pentru minte, trup si suflet. Facem yoga, meditatie, terapie prin scris, prin dans si miscare. 🙂 Nu-i asa ca e grozav?

In wendul 27- 29 ianuarie voi adauga la aceste terapii pe cele naturiste, de la Hofigal, la Breaza: Impachetarea cu spirulina vie, reflexoterapie, masaj. Daca vrei sa profiti de aceasta ocazie, vino si tu! 🙂 Cand mai multe energii sunt impreuna, curatenia e mai intensa!

O zi buna sa aveti. Eu am treaba. Am grija de catelul meu batran si bolnav, cu tot ce implica insuficienta renala: nesomn, veghe, suferinta. As face orice sa-i alin durerile si sa-i fac aceasta perioada, ultima din viata, mai usoara.  Va multumesc pentru sustinere. <3

Contact

therapsy@yahoo.com
Facebook.com/PsihologDoraDinu/
Instagram.com/doradinu/

error: Content is protected !!