Counseling


Cui se adresează Consilierea?

Oricui dorește să exploreze modul în care gândește sau simte și oricui se confruntă cu o problemă în care are nevoie de ajutor.
Oamenii pot alege să vorbească cu un consilier deoarece simt că nu pot vorbi cu ceilalți – partener de viață/ prieteni / familie despre astfel de probleme personale sau au nevoie de un profesionist.
Consilierea este adesea văzută ca un mod de a repara ceva „greșit” în viață. Puțini oameni cunosc potențialul consilierii de a-ți îmbunătăți viața chiar și atunci când nu ai probleme majore. Indiferent dacă obiectivele tale au legătură cu educația, cariera, relațiile, simțul stabilității și controlului în viața ta, consilierea îți poate oferi sprijin important, igienă mintală și ghidare în viață în perioade dificile! 🙂

De ce să alegi consilierea psihologică?

Pe lângă faptul că te poate ajuta în rezolvarea unor probleme care te preocupă, consilierea pentru dezvoltarea personală este o cale scurtă pentru a te împuternici să devii persoana care dorești să fii! Dacă simți că nu te concentrezi suficient pe obiectivele tale, că te autosabotezi, că bați pasul pe loc, că nu progresezi in eforturile tale  pentru o viață mai bună, consilierea de dezvoltare personală ar putea fi exact ceea ce ai nevoie!
Consilierea psihologică implică o evaluare atentă  a vieții, a obiectivelor și instrumentelor cu care îţi construiești viața. Te voi ajuta să te orientezi  spre viitor integrand trecutul și prezentul. Vom lucra într-un mediu sigur și confidențial, care să te ajute să-ți expui problemele cu încredere.
Te voi încuraja să vorbești despre ceea ce te supără sau te preocupă pentru a descoperi împreună cauzele problemelor tale  și a identifica modul de gândire și comportament. Vom crea un plan care te va ajuta să găsești modalități de a face față problemelor actuale.

De ce să lucrezi cu mine?

Expertiză. Experiență. Pasiune.
În consilierea psihologică aplic toate cunoștințele și abilitățile de psiholog clinician și psihoterapeut, consiliere pentru dezvoltare personală și experiența mea de viață! 🙂 Am 59 de ani și peste 40 de ani în educație și în formarea adulților. Sunt mama a doi copii și bunica a doi nepoți! <3

Cum lucrăm?

Formatul meu de consiliere include Consilierea one to one și Consilierea de grup. Participarea la o sesiune de consiliere în grup poate fi utilă pentru că vei primi suport psihologic de la grupul in care te dezvolți.  Dacă preferi să păstrezi intimitatea și să te concentrezi asupra propriilor stări și emoții, alege consilierea individuală.

Unde?

În perioada de pandemie toate sedintele sunt online! Poți alege platforma preferată: Whatsapp, Facebook, Skype.

Cât costă?

1 ședință/50 de minute – 200 ron/50 Eur.Reducere pentru pensionari: 50%

Mă găsești la:

Therapsy@yahoo.com
 Facebook

Contact

Email: therapsy@yahoo.com

Instagram

Follow Me!

Latest Pins!

New title

    Contact

    therapsy@yahoo.com

    error: Content is protected !!