Telefon

+123-456-7890

Email

mail@domain.com

Program de funcționare

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Beech Tree, on the North Downs near Dorking, Surrey, UK.

Vorbesti cu florile si lumea crede ca esti…crazy.

S-ar putea sa-si schimbe pararea dupa ce vor privi discursul  neurobiologului Stefano Mancuso.

Stiati ca plantele pot auzi, mirosi, simti, vede, atinge?

Pe langa simturile pe catre le asociem organelor noastre de simt, plantele au si altele, pe care inca nu le cunoastem atat de bine si nu le avem.

Cercetatorii au descoperit ca plantele au cel putin 20 de simturi diferite. Le folosesc pentru a masura si monitoriza conditiile din mediul inconjurator: masoara umiditatea, detecteaza gravitatia si simt campurile electromagnetice.

Plantele comunica intre ele in numeroase si insuficient cunoscute moduri. Pe langa mirosuri, plantele comunica prin semnale electrice si vibratii. Poate ca la inceputuri, omul stia sa comunice instinctiv cu plantele si animalele. Si poate ca alungarea din Gradina Edenului a fost suprimarea posibilitatii de a comunica cu plantele si animalele. In fond, si noi suntem o forma de energie care comunica tot prin prin vibratii sub forma de sunete.

Plantele au viata sociala. Si sunt fiinte inteligente.

Au minte si constiinta, pot rezolva probleme. Proceseaza informatiile primite, au memorie si comunica intre ele. Unul dintre cei mai cunoscuti cercetatori ai lumii vegetale, neurobiologul Stefano Mancuso, ne deschide mintile spre o noua intelegere a lumii vegetale. In lumea stiintifica Mancuso este cunoscut drept unul din cei 20 de oameni de pe planeta care ne vor schimba vietile.

Când omul va înceta sa se creadă mai presus de Mama Pamant si Tatal Ceresc, isi va deschide mintea si inima pentru a intelege un adevar simplu:

Toti suntem UNUL.

Va invit sa-l urmariti pe Stefano Mancuso.

Vizionare cu folos!

 

Copyright PhD DoraDinu

 

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!