Planificarea timpului în izolarea din pandemie. Sfaturi pentru adolescenți


A inceput scoala si ne-am intors online. Multi adolescenti si chiar adulti intampina dificultati in organizarea zilei de lucru in pandemie. Zilele sunt atat de repetitive cu acelasi ritm si vesnic in casa.

Te-as intreba acum: Ce ți-a împiedicat succesul până acum?

Trebuie doar să-ti puneți mintea la treaba și să faci un plan care să funcționeze. Dacă vrei să iti planificați ziua pentru succes, ganedste un plan simplu care funcționează cu adevărat. Si tine-te de el!

O modalitate de a aborda acest lucru este ca în fiecare seară sa te gândesti la ce sarcini trebuie să faci a doua zi și ce alte activități doriți să faceți. Pe acest blog am postat un exemplu de schiță, un sablon pe care il poti descarca si edita.

Aici gasesti un articol cu multe sugestii!

După ce ai experimentat planificarea timp de câteva zile, reflecta la impactul pe care acesta l-a avut asupra rutinei și, în special, asupra dispoziției tale. Ce a funcționat pentru tine și ce nu a funcționat atât de bine?

Orice strategie ai alege, nu lasa viata sa-ti fie condusa de hasard si procrastinare! Te pot conduce la anxietate si depresie…

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact

therapsy@yahoo.com
Facebook.com/PsihologDoraDinu/
Instagram.com/doradinu/

error: Content is protected !!