Moşii de vară. DreamTherapy


Curs online de terapie prin vise. Construit pe inconștientul colectiv si mitologie populara românească. Îmbrăcat în hainele Neuroștiinței, Psihoterapiei integrative, Lucrului cu visele din Gestalt Therapy, Yoga Visului, Visării lucide/ active/ conștiente. Oferit cu iubire de Psiholog și Psihoterapeut Dora Dinu.

Prin tradiție, Moşii de vară sunt ziua când sufletele morților coboară pe pământ. Pragul intre tărâmul de veghe si cel de somn este foarte subtil, iar visele noastre pot fi mult mai vii si semnificative. Te invit la un curs de visare conștientă, construit pe mitologie populară românească, Gestalt Therapy, neuroștiință și psihanaliză jungiană.

Optiuni de participare la curs:


Pachetul de Argint include: o incubație a visului în noapte dinaintea Moșilor pentru a te conecta cu sufletul cuiva drag trecut in neființă, împărtășirea visului pe forum privat pentru feedback vis si analiză, articol blog: cum să te conectezi la inconștientul colectiv arhaic romanesc în noaptea Moșilor de vară.


Pachetul de Aur include pe lângă Pachetul de Argint o ședință de psihoterapie cu mine și analiza visului tău! 🙂

Poți cumpără separat acest curs sau împreună cu celelalte 3 cursuri din pachetul Înțelepciunea Moșilor (Moșii de iarnă, Moșii de primăvară, Moșii de vară, Moșii de toamnă).

Cursul are loc pe Zoom/ Google Meet.

Detalii actualizate cu privire la costuri si înscriere pe Pagina Facebook a evenimentului si DoraDinu.com.

Un curs original și inovator! Copyright Dora Dinu.

Contact

Email: therapsy@yahoo.com

Instagram

Follow Me!

Latest Pins!

New title

    Contact

    therapsy@yahoo.com

    error: Content is protected !!