Moșii de toamnă. DreamTherapy


Curs online de terapie prin vise inspirat de mitologia populară românească și construit pe un fundament solid: Analiza jungiană a viselor, Neuroștiință, Gestalt therapy și Psihoterapie integrativă.

Prin tradiție, Moşii de toamnă sunt ziua când sufletele morților coboară pe pământ. Pragul intre tărâmul de veghe si cel de somn este foarte subtil, iar visele noastre pot fi mult mai vii si semnificative. Te invit la un curs de visare conștientă, construit pe mitologie populară românească, Gestalt Therapy, neuroștiință și psihanaliză jungiană.


Optiuni de participare la curs:


– Pachetul de Argint include: o incubație a visului în noapte dinaintea Moșilor pentru a te conecta cu sufletul cuiva drag trecut in neființă, împărtășirea visului pe forum privat pentru feedback vis si analiză, articol blog: cum să te conectezi la inconștientul colectiv arhaic romanesc în noaptea Moșilor de toamnă.


Pachetul de Aur include pe lângă Pachetul de Argint o ședință de psihoterapie cu mine și analiza visului tău.Poți cumpără separat acest curs sau împreună cu celelalte 3 cursuri din pachetul Înțelepciunea Moșilor (Moșii de iarnă. Moșii de primăvara. Moșii de vară. Moșii de toamnă).

Cursul are loc pe Zoom/ Google Meet.

Detalii actualizate cu privire la costuri si înscriere pe Pagina Facebook a evenimentului.

Un curs original și inovator!

Copyright Dora Dinu.

Contact

therapsy@yahoo.com

error: Content is protected !!