Momentul meu Aha


Dragi cititori ai blogului,

Acum 3 ani, mai precis de Ziua Internationala a Fericirii- 20 martie, am deschis acest blog, care a trecut ptin tot felul de transformari: grafice, de nume, de interfata, etc. Ramanand in esenta acelasi, adica un jurnal aruncat in oceanul internet.

Dupa 3 ani, trag linie si constat:

  • Blogul este o activitate consumatoare de timp si de alte resurse, foarte pretioase cand ai 55 de ani.
  • Mi-a adus bucuria de a scrie, uneori zilnic, cu toate riscurile pe care le implica circulatia libera a ideilor: insusirea ideilor fara nicio jena in alte bloguri si chiar carti, falsa imagine pe care si-au format-o unele persoane- de Maica Teresa care poate rezolva toate durerile universului, indepartarea de scopurile cele mai importante si de obiectivele prioritare.
  • Jobul meu de profesor la un liceu foarte respectat si reputat in Romania inseamna sa fiu disponibila 100%, inclusiv in wend.
  • Facultatea de Psihologie pe care am inceput-o in toamna si pregatirea mea ca viitor psihoterapeut sunt acum in prim plan. Nu numai pregatirea pentru examene, ci studiul intens pentru formarea de baza, lectura, participarea la practica psihologica, grupuri de dezvoltare personala…Bref, ca sa pot oferi celorlalti servicii de calitate in consiliere si dezvoltare personala acum si psihoterapie pe viitor, lucrul cu mine este prioritar.
  • Pregatirea pentru a preda yoga nu se termina cu unul, doua cursuri, fie si in India. Este continua, prin lectura, stagii si practica peronala, care este in primul rand psihologica si apoi fizica. Yoga fiind prin definitie lucrul cu mintea.
  • In aceasta etapa a vietii mele activitatea de antreprenoriat, care cere resurse, pregatire solida in marketing si branding si competente specifice nu face parte din prioritatile mele.
  • Tragand linie, constat ca blogul are nevoie de o curatenie de primavara, adica o revizie generala. Ca atare, il voi inchide pe o perioada nedeterminata si il voi continua sub o forma simplificata, postand probabil o data, de doua ori pe luna si coreland postarile cu evenimentele pe care le voi organiza. Daca voi face postari mai dese, nu vor avea mai mult de 2 paragrafe.
  • Wendurile de dezvoltare personala, pana acum tematice, vor fi si ele in revizie o peeioada. Vor reveni stucturate pe transe de varsta si nivel yoga, pentru a permite un lucru mult mai eficace cu participantii.

Va multumesc tuturor si va doresc o primavara minunata! MArtie este magic, mi-a dovedit din plin acest lucru!. ­čÖé

Contact

therapsy@yahoo.com
Facebook.com/PsihologDoraDinu/
Instagram.com/doradinu/

error: Content is protected !!