Mercur retrograd? E momentul sa-mi reorganizez viata!


Virgo Moon_by_Evelicious

Buna, dragi prieteni!

Chiar daca nu sunt astrolog, felul in care ne influențează viata mersul planetelor m-a fascinat dintotdeauna/.

Pe 30 august 2016 Mercur si-a incepe miscarea  retrograda in Fecioara si o va termina pe 22 septembrie, tot in Fecioara. 

Cine este Mercur in astrologie?  Planeta comunicării, de aceea mersul lui retrograd ne va aduce întarzaiere sau confuzie in primul rand in comunicare si mijloacele ei: aparatura, modul in care ne adresam, răspundem, reacționam.

Comunicarea înseamna învățare. De aceea tot ce tine de activitățile de învățământ, călătorii de învățare, acorduri, negocieri, contracte, toate lucrurile din care ai ceva de învățat vor fi …întârziate sau defectate, adică afectate.

Pai si ce sa facem, sa stam cu ochii pe cer și  sa nu mai facem nimic…?

Nuuuuuuuu!

Cuvântul Retrograd începe cu silaba Re. Deci, hai sa-i cântam in struna lui Mercur retrograd, fiind si noi pe unda lui Re. 🙂

Re-organizeaza-ti viata!

  • De la prieteni, relatiile cu familia, colegii…modul in care comunici sau in care altii comunica cu tine. Cantareste totul si renunta la orice relatie sau fel de a vorbi care te-a tras in jos.
  • Care sunt proiectele per care le-ai inceput si nu le-ai terminat niciodata? De ce?

Re-organizează-ti casa!

  • Fa o mică re-voluție in casa. Redecorează, reorganizeaza!
  • Scoala nu a inceput, deci dacă esti părinte, mai ai timp sa ordonezi aruncând ce nu iti trebuie. Poti alege haine, carti, obiecte de tot felul care sunt in stare buna si sa le dai celor care au nevoie de ele. Restul, arunca fără ezitare! Eu asta voi face începând de azi. 🙂

Re-organizeaza-ti gandirea!

  • Ia un caiet si pune-l seara pe noptiera. Dimineata noteaza-ti tot ce ti-a spus subconstientul. Fii atent/a la primele cuvinte care -ti apar cand te trezesti. S-ar putea sa primesti mesaje importante de la subconstient.
  • Re-structureaza sabloanele de gandire. Pastreaza caietul in geanta in timpul zilei. De cate ori iti trece prin minte un gand negativ, noteaza ora/ momentul zilei. Seara ia un momet de reflectie. De ce am spus asta? Cine/ ce m-a determinat? Care sunt tiparele mele de gandire sau comportament care au nevoie de schimbare?

Mai vorbim si maine despre Mercur retrograd. 🙂

La treaba! O zi cu spor sa avem!

mv716

Contact

therapsy@yahoo.com
Facebook.com/PsihologDoraDinu/
Instagram.com/doradinu/

error: Content is protected !!