Mercur in mers retrograd? Ce bine…!


Inceputul fiecarui an este pentru toti o perioada plina de energii noi. Depinde doar de noi sa o transformam intr-un spatiu sacru: o ferestra către ceea ce vrem sa realizam in noul an. Acest val de energie purtatoare de vise si sperante isi are radacinile in perioada dintre sarbatori, ca apoi sa continue pana pe 20 februarie.

In ultimele saptamani mi-am facut timp sa meditez la 2016. Am primit cu iubire forta acestor energii universale, trimițand inapoi spre univers dorinta sa fie bine pentru TOATA lumea. Si am simtit cum se deschide in inima acel spatiu cald, plin de generozitate, pregatit pentru semintele intentiilor mele. <3

De ceva vreme, am pus fundatia unor proiecte de inima si a unor transformari profunde. Acum ma simt pregătita sa intru in dansul energiilor lui 2016, chiar daca nu vad bine toata calea pe podium. S-ar putea sa ma mai clatin, daca voi purta pantofi nepotriviti pentru piciarele mele. Iar daca ma voi impiedica, stiu ca ma voi ridica increzatoare si zambitoare,  si voi continua sa merg, cu capul sus! 🙂

Bravo tie, succes pe podium! Dar…  ce treaba are asta cu Mercur retrograd?

Are, are!

Din 5 ianuarie, Mercur si-a inceput mersul retrograd. Pana astazi, 25 ianuarie.

Nu sunt astrolog si nici nu am in plan sa devin. Dar imi place sa inteleg mesajele Universului.

Mercur retrograd a adus  in perioada aceasta o forta puternica, care sa ne zguduie. Ti-a ararat o oglinda. Daca am luat seama la mesajul transmis,  multe scame si mult praf au cazut de pe noi, din 5 ianuarie pana azi.

Mercur retrograd ne-a trimis la plimbare. Nu catre noi inceputuri. Ci in trecut.

Pai si atunci, daca Mercur ne-a pus bete-n roate, cum sa mai privim increzatori spre viitor…?

Simplu. Mercur ne-a invitat sa facem curatenie in anumite sectoare din viata. Sa manifestam maturitate si rabdare.

Tema lui Mercur Retrograd din 5 ianuarie pana azi, 25 ianuarie 2016, este sa terminam lucrurile incepute anii trecuti.

Mercur este vocea aceea care, cand tragi usa dupa tine, iti sopteste usor la ureche: Ai inchis aragazul? Ai scos fierul de calcat din priza? Ai lasat…x, y z lucruri in regula? Mercur retrograd este omul cu pubela, trece sa adune gunoaiele. Dar pentru asta trebuie sa le scoti din casa mintii. Mercur retrograd te forteaza sa te reinventezi! Cum te porti cu el, asa vei continua anul. Iei in seama avertismentele? Iti reconsideri atitudini, obiceiuri, ganduri, tipare de gandire si comportament? Sau mergi inainte, fluierand Ei, ma descurc eu ca pana acum…?

Inainte de a face planuri pentru 2016, sa facem curat in pod. Adica in minte.

In numerologie, anul 2016 este anul 9. Anul 9 este anul incheirii unor cicluri de viata.

Pentru mine, acest mers retrograd are si mai multe lectii. Ghici de ce? M-am nascut in 1962-prin reducere,  cifra 9. Asta inseamna ca nu voi putea inainta pana nu rezolv tema anului 9: sa inchid un ciclu de viata!

Ia si tu o decizie, chiar acum. Indreapta spatele. Inspira si expira adanc si linsitit. Du atentia la inima. Si pune-ti intrebarea:
Ce am de terminat anul acesta?

Numește exact, cat mai specific, Acum si Aici.

Ramai si meditează la acest lucru cel putin 3 minute.

Si daca ai nevoie de ajutor pentru a te scutura de vechi si a imbraca hainele noi ale lui 2016, vino cu  mine la Sinaia in weekend- ul 5-7 februarie, la o retragere de yoga si meditatie. Nu ai facut niciodata yoga? Don’t worry! 🙂 Vei primi indicații pentru nivelul tau!

Sa avem un an 2016 luminat de decizii intelepte!

Iar maine, marti 26 ianuarie, va astept la yoga. De la 18 la www.cybex.ro, sau de la 20 la www.planetswimandgym.ro

Copyright © 2014-2016 Dora Dinu 2014-2016. Imagine: Shutterstock

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact

therapsy@yahoo.com
Facebook.com/PsihologDoraDinu/
Instagram.com/doradinu/

error: Content is protected !!