Luna plina in Săgetător pe 21 mai


(w500) <p>Luna Al

Dragi prieteni,

Poate v-ati intrebat ce treaba are yoga cu mersul lunii. Cei care ma viziteaza des au observat fara indoiala ca evenimentele astrologice nu imi sunt straine. De ce, din moment ce nu sunt astrolog si nici nu am de gand sa devin? Pentru ca totul in univers este interconectat.

Stiinta straveche Swara Yoga, aparuta inainte de scrierile sacre ale Vedelor, este numita si astrologie fonetica. Swara inseamna sunetul propriei respiratiei sau muzica universului.

Conform Swara Yoga, respiratia este mediumul prin care forta vietii, energia cosmica se transmite. Este o intreaga tehnologie care te ajuta sa-ti programezi actiunile in functie de respiratia pe o nara sau alta si de astre. Toti suntem Unul. Viata noastra este guvernata de ritmurile universului.

Suntem conectati cu tot ceea ce exista in Univers.

Despre Swara Yoga va vorbesc alta data. Haideti sa vedem ce se intampla pe 21 mai. Este prima Lună plină în Săgetător si are loc în noaptea dinspre 21 spre 22 mai, la ora 00, 15. Urmatoarea va fi pe 20 iunie. Luna plina din noaptea aceasta se află sub influența puternicului Marte cu care luna se va se află în conjuncție.

Ce mesaj are luna plina, luna albastra din 21 mai sa ne transmita?

Pentru ca lumea exterioara vibreaza din toate incheieturile, este un moment prielnic pentru  a-ti creste increderea in proiectele tale. Observa ce s-a intamplat de la ultima luna plina. Practica Exercitii de Recunostinta asa cum te-am invatat in primul an de bloguit, din martie 2014. Si intreabA-te:

Ce ai adus la viață, la lumina, de la ultima luna plina? 

Acorda atentie muncii tale si creatiei tale. Răsfăța-te si anima spiritul creator. Ia-ti  o pauză de la toate activitatile in seara aceasta si stai cu tine. Conecteaza-ta holistic la natura ta primara. Ia aminte:

Sagetatorul are capul în cer și picioarele pe pe pamant.

Luna plina in Sagetator este momentul perfect ca si tu sa fii cu capul in cer si picioarele pe pamant. Du energia iubirii in tot ce faci. Petrece timp cu tine, cu copiii tai, danseaza, canta…Conecteaza-te la lumina dinauntrul tau.

Este momentul ideal sa ierti celor care ti-au gresit.

Numai cu exercitiul iertarii putem merge mai departe…Luna in Sagetator este cunoscuta pentru optimismul putermic pe care il degaja. Cifra 9 a Abundentei arata ca e un moment bun pentru a-ti improspata spiritul. Fii dispus să-ti schimbi parerile … sau sa-ti deschizi mintea.

 Luna plina este un moment puternic de împlinire, iar Marte iti poate da un impuls.

Ia seama ce faci cu energia si cu dorintele tale. Forta lui Marte este o arma puternica. Stii sa o folosesti spre binele tau si al celorlalti?

Urarea #DoraYoga pentru seara aceasta:

Fie ca toți sa fim binevoitori ca Săgetătorul, puternici ca Marte, inteligenți ca Gemenii si fideli precum Taurul!

Cand bei apa dintr-un parau, aminteste-ti de izvor. Proverb chinez.

Imi poti arata aprecierea ta 🙂 cu Like & Share Pagina Facebook. Multumesc!

Copyright PhD Dora Dinu 2014-2016

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact

Email: therapsy@yahoo.com

Instagram

Follow Me!

Latest Pins!

New title

    Contact

    therapsy@yahoo.com

    error: Content is protected !!