Luna Noua din 30 octombrie 2016


Dragi prieteni,

Iata-ne la ultima Luna noua din octombrie, o luna cu 3 lunatii: pe 1 Octombrie, Luna Plina pe 16 Octombrie si Luna Noua de azi, 30 Octombrie,  ora 7:38 PM.

Ce ne aduce aceasta noua …luna noua? Deschiderea unui nou ciclu în care putem planta semințe pentru un viitor in care sa aducem mai multa compasiune si intelegere.

Arhetipul Balantei ne aduce aminte de natura noastră umana interconectata. Dupa cum v-am mai spus aici, suntem un microunivers. Ultima luna noua este o lectie despre arta de a  ne armoniza cu toate relațiile noastre, de ane impaca, de a ierta.

Guvernata de Venus, Luna Noua de azi ne îndeamnă să cautam frumusețea noastră interioara feminină sau Shakti, pe care o avem toti, indferent de sex/ gen. In seara aceasta putem aduce daruri de empatie, iubire si creativitate, pentru a dezvolta o nouă înțelegere asupra noua înșine și a unora fata de ceilalti, fata de tot ce ne înconjoară.

Nu este intamplator ca acest eveniment astrologic se produce in Casa a V-a. Este casa iubirii, in care putem regasi copilul interior. Dar este si casa drumurilor, comertului si negocierilor, intrucat ascendentul momentului de Luna Noua este in semnul zodiacal al Gemenilor- semn de natura duala.

Ce sa facem in seara aceasta?

Sa meditam la alegerile pe care le vom face de acum incolo. Cum omul este un microcosmos, aceste alegeri se intampla si in plan universal, adica in macrocosmos.

Va doresc o Luna Noua cu alegeri intelepte!

Imagini pentru new moon 30 october 2016

Daca ati aflat ceva util pentru voi sau considerati ca poate fi si altora util, imi puteti arata aprecierea voastra cu Like & Share :). Multumesc!

https://www.facebook.com/DoraDinuTeacher/

Va astept cu bucurie in inima la clasele de yoga si terapiile holistice!

Contact

therapsy@yahoo.com
Facebook.com/PsihologDoraDinu/
Instagram.com/doradinu/

error: Content is protected !!