Locuiești la bloc si tânjești după verdeața? Adu natura în casă. Ea a reușit!


Buna dimineața, prieteni! In curând vacanta se va sfârși. Ne vom întoarce in orașele zgomotoase, poluate, aglomerate, unde si cel mai mic colt de verdeața este transformat intr-un trotuar sau o groapa de ciment.

Dar sa nu ne întristam!  Soluții exista.:) Poţi aduce natura la tine in casa. 🙂  Nu numai ca vei avea aerul împrospătat si curat, ci vei trai in mijlocul naturii…create de tine.

Ea a reușit, asa cum veti vedea in pozele de mai jos. 🙂

Cine este frumoasa grădinăreasă? Summer Rayne Oakes.

Absolventa a Universitatii Cornell cu Magna cum laude în Știința Mediului și Entomologie, primul „eco-model,”corespondent pe Discovery Networks, muza pentru Toyota, Summer Rayne Oakes a desfasurat o activitate intensa in promovarea unui stil de viata sanatos. De la ce mancam, ce imbracam, pana la  inlaturarea siturilor miniere, cercetarea nămolului de epurare, refacerea terenurilor forestiere…

Dar nu aceasta activitate a facut-o cunoscuta publicului larg ci…casa ei din Brooklin! Prin forta exemplului, Summer Rayne Oakes ajuta oamenii sa se conecteze cu natura.  Cum? Creand in casa ei un spatiu in care traiesc peste 500 de plante!

Singura cale in care am fost cu adevarat capabila să supraviețuiesc în New York a fost sa ma înconjor cu plante.

Summer Rayne Oakes trăiește în cel mai verde apartament din New York City. Imaginile vorbesc de la sine,a sa ca va las in compania lor.

Cand vom incepe sa ne plângem ca vine toamna, e vremea urata, nu mai putem iesi in parc, la verdeata, in padure…sa ne amintim de fata asta frumoasa si desteapta si de dragostea ei pentru natura. <3 Poate ca 500 de plante inseamna prea mult intr-un apartament sau o garsoniera micuta din Bucuresti. Cu toate ca eu stiu pe cineva, Loredana Popescu, 🙂 care intr-un spatiu de cativa metri patrati a facut o mica gradina!

Si tu poti! Du-te degraba la primul magazin de plante – al meu este #HornbachBalotesti – si adu in casa plante. Ia-ti angajamentul sa nu le abandonezi, sa te bucuri doar cateva zile de ele, ci sa le ajuti sa-ti faca viata mai frumoasa! <3

O zi buna, intr-un loc plin de flori si verdeața!

Daca iti place articolul si crezi ca poate inspira pe altcineva, sau poate ajuta cumva, te rog apasa Like & Share Pagina mea Facebook  https://www.facebook.com/DoraDinuTeacher/

Multumesc! <3

Aliza Eliazarov

_MG_1741

Sursa: http://modernfarmer.com/2016/07/summer-rayne-oakes/

 

 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact

therapsy@yahoo.com
Facebook.com/PsihologDoraDinu/
Instagram.com/doradinu/

error: Content is protected !!