Garuda Yoga Flow la Maratonul caloriilor arse


Buna dimineata, dragi prieteni!

Stiati ca…si yoga merge la maraton? ­čÖé

La …maraton?┬á Ce treaba are yoga cu …maratonul?

Are, cum sa nu!  La  Maratonul caloriilor arse ai nu numai o varietate de clase de fitness, ci si o intalnire cu clasele Body Mind. Gasesti toate detaliile si programul pe situl de mai sus si pe Pagina Facebook a Evenimentului 

Putem arde calorii cu…yoga?

Da! Depinde de fiecare organism, de motivatia noastra si de tipul clasei din noi cate calorii putem arde. Potrivit sitului HealthStatus, intr-o clasa Ashtanga yoga o persoana de 63 de kg poate arde 328 calorii intr-o orasau 554 intr- clasa obisnuita de Vinyasa yoga. aceste date sunt doar cu caracter indicativ: cu cat vei lucra mai intens, cu atat vei arde mai multe calorii!

Ce este Vinyasa yoga? O clasa pe care instructorul o poate desena in functie de obiective si nivelul practictantilor: slow, moderat, strong. O clasa in care posturile, numite asane, se vor insirui si vor decurge una din alta ca intr-un fluviu, de la inceputul pana la sfarsitul clasei.

Despre Vinyasa yoga poti citi aici, iar pe mine ma gasesti la https://www.facebook.com/DinuMinodoraPaula sau pe pagina mea FAcebook. Mai multe despre mine afli de aici.

Pe 4 iunie la ora 8 pe Terasa Promenada te provoc sa ma urmezi intr-un flow  Garuda Yoga.

Cine este …Garuda? Este un personaj mitologic cu cap de vultur┬ási corp de om. Vom lua din calitatile vulturului pentru a ne avanta intr-un flow cu┬áechilibru┬ási┬átranzitii. Vei putea incepe astfel o zi la maraton cu corpul incalzit si cu mintea curatita de balastul gandurilor negative sau limitative!

Nu mai sta pe ganduri! Vino sa ne deschidem larg aripile! ­čÖé ┬áSa ne confruntam cu barierele si limitarile corpului, cu compasiune si respect pentru corp.

Te astept cu iubire la Yoga! Garuda Vinyasa Flow, de la 8 la 9, pe Terasa #Promenada!

Ai parte de Oferte speciale┬ási de un tarif atragator daca te grabesti sa te inscrii pana pe 22 mai 2016! ┬á­čÖé

Despre beneficiile posturii din imagine, Garudasana, intr-un viitor articol. Pana atunci, aveti grija de voi, ┬áfaceti miscare, iesiti in aer liber si…veniti la yoga! Daca locuiti in Corbeanca, Otopeni, Baneasa, Snagov, Buftea, Peris, puteti veni sa practicati yoga cu mine duminica, la Be Fresh Gym. In Bucuresti va dau intalnire marti, de la 18, 15 la Aviatiei center sau de la 20 la 21, la PLAnet Swim and Gym Pipera.┬áNu aveti abonament? Nicio problema! Puteti veni cu #7card. ­čÖé ┬áVa astept cu bratele deschise!

Si nu uitati sa va inscrieti cat mai repede la Maraton. ­čÖé Sa ne (re)vedem cu bine!

<3 Daca ai aflat ceva nou sau interesant pentru dezvoltarea ta, arata-mi aprecierea daruind si altora acest articol sau Pagina Facebook https://www.facebook.com/mindfultree/

Copyright PhD Dora Dinu. All Rights Reserved

Leave a comment

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact

therapsy@yahoo.com
Facebook.com/PsihologDoraDinu/
Instagram.com/doradinu/

error: Content is protected !!