Eclipsa de luna in Varsator. Kundalini yoga pentru depasirea obstacolelor


In seara aceasta, 7 august 2017, eclipsa partiala de Luna

Ce influenta are asupra noastra? Potrivit astrologilor, aceasta Eclipsa de Luna in Varsator este un punct culminant a ceea ce am inceput la Luna Noua in Varsator din 28 ianuarie 2017.

Indiferent de statutul nostru social sau profesional, eclipsa ne trimite ce stie ea mai bine…adica eclipsarea┬á sau umbrirea proiectelor noastre.

Cum putem sa depasim obstacolele eventuale? Fiecare asa cum stie mai bine. ­čÖé┬áFolosind toate darurile si talentele sale. Incepand prin a constientiza fiecare etapa sau pas din proiectele noastre si a identifica posibilele obstacole. Astfel incat in seara aceasta sa avem in minte si instrumentele cu care sa venim in intampinarea eventualelor obstacole si dificultati!

Dar, dincolo de orice planificare logica, exista o conexiune mai presus de toate: cu vointa divina sau cu Universul.

Ce ne impiedica sa recurgem la ghidarea spirituala? Si unde sa o gasim, decat in profunzimea fiintei noastre?

Exista si aici numeroase piedici. Nu cred/ Nu am timp/ Sunt prostii/ aberatii etc.

Foarte bine. Nimeni nu te obliga sa crezi. Insa viata te va duce, mai devreme sau mai tarziu, la constatarea ca exista ceva mai presus de Ego-ul nostru. Cu acest Ceva sau Cineva iti propun sa te conectezi. Nu cu mine┬ásau nu stiu ce guru mistic din India sau de altundeva. ┬á­čÖé

Asa ca nu te sfii sa ceri ajutorul, in caz ca intampini obstacole. Cand spun asta, nu te trimit nici la vraci, nici la vrajitoare. Daca poti sa te descurci singur, foarte bine. Cel mai mare Guru este intuitia ta, cu conditia sa o poti asculta. Daca nu, exista consilieri de dezvoltare personala sau spirituali, psihologi, psihoterapeuti, calificati pe o anumita specializare. Nu-ti decat ramane sa te orientezi si sa ti-i alegi pe cei de care ai nevoie.

Cu ce te pot ajuta eu in seara asta? Pai, in primul rand cred ca deja te ajuti singur/a citind aceste randuri si reflectand asupra lor. Altminteri, in seara asta ia-ti un carnetel, fa-ti curatenie in minte si treci pe hartie toate planurile in curs, obstacolele si cum ai de gand sa le depasesti.

Si daca iti surade ideea sa descoperi si sa experimentezi ceva nou si esti in Bucuresti sau in imprejurimi, ia-ti o paturica, apa, imbracaminte de culoare deschisa, un carnetel si vino in Parcul Herastrau. Te invit sa-ti setezi intentiile cu noi, pentru ca efectele terapeutice ale practicii yoga in grup sunt mai puternice si de durata. In seara aceasta, Kundalini yoga. Iata si linkul spre pagina Facebook.

De ce Kundalini yoga? Pentru ca aduce beneficii imediate, iar in seara aceasta beneficiem de o energie speciala.

Eclipsa are darul de a curata si a inlatura tot ce nu este de valoare in viata noastra.

Ne intoarcem astfel la adevaratele valori, dragi sufletului nostru. Problemele, supararile, crizele existentiale sunt scoase la iveala acum, eclipsa dandu-ne noi forte┬ápentru rezolvarea lor! ­čÖé

Potrivit News.ro, eclipsa va avea maximul la ora 21.20, c├ónd partea de jos a discului lunar va c─âp─âta o culoare portocalie-ro┼čiatic─â.

Noi incepem clasa la ora 20,00 si o terminam la 21, 20. ┬áLuna va intra ├«n penumbra P─âm├óntului la ora 20.22, c├ónd r─âsare dinspre orizontul est-sud-est. Luna va ie┼či din penumbra P─âm├óntului la ora 22.18. Eclipsa se va ├«ncheia la 23.51.

Vom mai avea aceasta oportunitate energetica la următoarea eclipsă totală de lună- pe 31 ianuarie 2018, însă în România va fi vizibilă parţial si numai in ultima oră a acestui fenomen.

Asa ca nu mai sta pe ganduri! ­čÖé┬áSa ne vedem cu bine la <3 Kundalini yoga!

DoraDinu/Therapsy

 

kundalini yoga for eclipse

 

Leave a comment

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact

therapsy@yahoo.com
Facebook.com/PsihologDoraDinu/
Instagram.com/doradinu/

error: Content is protected !!