Detox Yoga


Când spunem  detoxificare, ne gândim imediat la toxine. Sunt peste tot: în atmosferă, în mâncare și în produsele cosmetice uzuale: șampon, cremă, devenite indispensabile. Detoxificarea are rolul de a susține procesele naturale de detoxificare fizică a corpului fizic. În yoga, el este denumit Corpul Brut – The Gross Body. Asumăm astfel că există și un Corp Subtil.

Detoxificarea sprijină și compensează activitatea de curățire depusă de corpul brut, fizic; de ficat, în primul rând, dar și de plămâni, piele, rinichi, pentru a scăpa sistemul de reziduuri ce ar fi metabolizate și prelucrate de ficat. Astfel, sarcina toxică acumulată este micșorată, iar corpul este ajutat să se curețe mai ușor.

Cum mintea si trupul sunt un Tot și acționează ca un ansamblu, detoxificarea trebuie să fie completă. Anul trecut am scris despre hrana DRIC și detoxificarea tehnologică. O detoxificare a sistemului Minte – Corp va elibera de reziduuri planuri subtile ale conștientului și experienței noastre. De aceea, o detoxificare alimentară nu poate fi completă fără curățarea aspectelor mentale și emoționale, pentru eliberarea noastră spirituală.

Această curățire trebuie realizată doar sub îndrumarea și cu sprijinul unor specialiști și asumată. De ce spun asta? Pentru că doar Tu poți decide care sunt aspectele vieții tale în care vrei să faci curățenie: relații, obiceiuri și comportamente greșite sau nesănătoase, dependențe, expunere excesivă la tehnologie etc.

Eu voi merge la retreatul de detox yoga la Sinaia în wendul 19- 21 iunie, pentru că simt că am nevoie de asta! Da, și noi lucrăm la curățirea corpului și a personalității. M-aș bucura să fim cât mai mulți preocupați de sănătatea și de viața noastră! Cu detoxificarea alimentară vom ajuta corpul brut, iar prin yoga vom sprijini detoxificarea fizică, mentală, emoțională, acționând la nivel profund, al subconștientului. Vom avea 4 ședințe de yoga diferite, cu stiluri diferite și un scop comun: să susținem și să accelerăm detoxificarea. Pentru eliberarea minții, trupului și sufletului!

Vă aștept cu brațele deschise!

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “Detox Yoga

  1. Pingback:Ce nu știați (poate) despre… | Copacul Atent

  2. Pingback:Sanatate la pachet! | Exerciții de Compasiune

Contact

therapsy@yahoo.com
Facebook.com/PsihologDoraDinu/
Instagram.com/doradinu/

error: Content is protected !!