De ce te-ai duce la un workshop de yoga


http://mindfultree.files.wordpress.com/2015/02/sethu_bandhasana.jpg

Buna dimineata, draga Copac!

Chiar, de ce te-ai duce la un atelier de yoga?

Ieri ti-am dat 3 motive serioase. Iata si restul:

1. Aliniere in detaliu

Workshopul este locul cel mai potrivit pentru a explora yoga in profunzime. Afli cum sa-ti aliniezi corect corpul intr-o postura. Intr-o clasa obisnuita de yoga, un instructor pregatit nu te va lasa┬á intr-o postura gresita, stiind ca, in loc de beneficii, vei avea mai degraba probleme. Insa intr-o clasa de yoga nu esti singurul pe care instructorul il corecteaza – exceptand cursul privat. Chiar daca ti se dau instructiuni cu privire la aliniere intr-o clasa de yoga, nu e timp pentru detalii. Clasa merge in flow-ul condus fie de respiratie – ujjayi, in Vinyasa, fie in secventa gandita de instructor, in Hatha. La workshop ai o viziune de ansamblu cu detalii in jurul topicului central.

2. Sthira Sukha Asanam

Sora buna cu alinierea, tehnica poate merge in inima unei asane, pentru arata, de exemplu, ce grupe de muschi activeaza, cum ii angajam si care sunt beneficiile in plan fizic si psihic. Intr-un workshop beneficiezi de toata atentia instructorului, deoarece timpul este mai mare decat intr-o clasa obisnuita si numarul de participanti este redus. Workshopul este locul si momentul in care sa afli nu numai ce grupe de muschi angajezi intr-o postura, dar si ce si cum relaxezi, pentru a ajunge la una echilibrul dintre forta – Sthira si usurinta – Sukha. Te intorci astfel la ceea ce traditia transmite: asana este postura pe care o poti mentine fara prea mult efort un timp determinat. Pentru a ajunge la acea uniune sau integrare care este yoga si care iti va da energie si relaxare, fizic si emotional.

3. Intrebari

Fie ca esti practician mai vechi, fie ca esti nou in yoga, ai cu siguranta o groaza de intrebari la care poti primi raspuns la un workshop. Da glas intrebarilor tale! Daca raspunsul ocupa prea mult spatiu, vei primi clarificari prin email. Workshopul este si locul discutiilor pentru clarificare, consolidare si integrare!

4. Networking si aprofundare

Intr-un workshop poti cunoaste oameni pasionati ca si tine de yoga, poti cunoaste mai bine instructorul si crea legaturi. Practica ta poate deveni mai solida, mai sigura si aprofundata!

In concluzie, un workshop poate fi util si fun! ­čÖé

Te astept cu drag <3 la workshop! In afara de cele prezentate ieri si azi, ai cu siguranta alte motive, pe care abia astept sa ni le impartasesti!

Namaste!

┬áCopyright ┬ę 2014-2016 2015 Dora Dinu. All Rights Reserved.

Leave a comment

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact

therapsy@yahoo.com
Facebook.com/PsihologDoraDinu/
Instagram.com/doradinu/

error: Content is protected !!