De ce sa practici Kundalini in cea mai lunga zi din an


Imbratisari calduroase :), Oameni frumosi!

V-ati intrebat de ce am predat Kundalini de #YogaDay?

Pentru ca in Ziua Sostitiului de vara beneficiile practicii Kundalini Yoga sunt sporite de energia solara. 🙂

Prin traditie, in toate culturile solstitiile, echinoctiile, luna noua si luna plina sunt considerate adevarate portaluri de energie ce poate fi folosita pentru cresterea spirituala.

Iata 5 motive pentru care tehnicile Kundalini sunt cele mai potrivite pentru a intampina cum se cuvine Solstitiul de Vara:

 1. Este cea mai lunga zi din an: energia Soarelui este in punctul sau cel mai inalt. De aceea este bine sa profitam si energetic, prin tehnicile Kundalini. Un mare Bravo celor care au practicat azi alaturi de mine! 🙂
 2. Este o zi perfecta pentru a trimite ganduri pline de recunostinta pentru toate binecuvantarile din viata noastra. Este exact ceea ce am facut azi la Yoga Day, tema fiind Sanatatea. 🙂
 3. Fiindca Solstitiul este o poarta spirituala, este momentul perfect sa ne setam noi obiective, revizuind intai pe cele trecute.  Avem mai multa claritate. Cei care au practicat azi Respiratia de foc cu mine au primit si explicatia psihoneurofiziologica. 🙂 
 4. Practicile spirituale sunt amplificate prin deschidea Sushumnei – canalul energetic central, corespondentul sistemului nervos central.
 5. Fiindca este un punct crucial azi, lasa totul la o parte, vezi ce greseli ai facut in trecut si cum le poti evita. Mie mi-au aparut niste insght-uri azi, in timpul clasei de Kundalini yoga, legate de cum mi-am valorizat ceea ce am oferit din 2012 incoace in yoga si dezvoltare personala. …:)  Am inteles ca este momentul sa trag o linie si sa iau o decizie. Stiu ca ceea ce ofer are valoare si ca este rodul unor eforturi si consum de resurse de timp, resurse financiare etc.

Tu ti-ai facut o revizie? Ce ai invatat din greselile trecutului?

Ziua e pe sfasite. dar nu e deloc tarziu, chiar daca Soarele nu mai e pe cer, sa stai… fata in fata cu tine, revazand cu mintea tot ce s-a intamplat in viata ta de la Solstitiul de iarna incoace. (Solstitiu inseamna sa stai in fata Soarelui…) Intreba-te:

Ce vreau sa incurajez/ sa creez in viata mea in urmatoarele 6 luni?

Daca nu ai reusit azi sa faci aceasta introspectie, nu-i nimic. Maine dimineata, cand te scoli, ia o hartie si un creion/ pix si scrie cat poti de repede, fara sa stai sa analiozei. Citesti mai tarziu si vei intelege printre randuri.

Sat Nam, adica Numele meu/al tau/ al sau…este Adevarul.

Imagini de la Yoga Day, Kundalini Yoga Class. Toata recunostinta participantilor! <3

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact

Email: therapsy@yahoo.com

Instagram

Follow Me!

Latest Pins!

New title

  Contact

  therapsy@yahoo.com

  error: Content is protected !!