De ce as merge la un retreat detox yoga?


Yoga4you

Fie ca ești începător, ai descoperit recent binefacerile yoga asupra mintii și corpului sau ai deja experiență, un retreat yoga ti se potrivește ca o mănușă!

1. Rest & relax

Hei, e o șansă grozava sa întâmpini echinocțiul de primăvară cu un yoga detox retreat! Pe 21 martie la 0, 45 începe primăvara astronomica: ziua va fi egala cu noaptea. Este momentul sa iei o pauza, să-ți cureți corpul si mintea, sa le pregătești pentru a primi energiile vibrante de la trecerea dintre anotimpuri. 🙂
Reconectează-te!

Un wend  detox yoga este locul potrivit pentru a te retrage din lumea haotica ce ne înconjoară și a te reconecta: cu tine, cu ceilalți, cu natura exterioara si cu cea interioara. Simpla sosire la destinație – Sinaia :), te va purta instant într-o stare de bine, dar acesta este doar începutul călătoriei tale de un wend! Un mod simplu și efectiv de a-ți încărca bateriile și a ieși din ritmul haotic al vieții de zi cu zi pentru un wend. Efectele acestei re-branșări la energie, pace si liniște interioara asupra corpului și mintii vor fi imediate.

2. Detoxifica-te!

Lași deoparte grijile, task-urile, dead-line-urile, ca sa întâmpini primăvara ce vine cu entuziasm și energie! Sesiunile de yoga într-un mediu natural si într-un grup restrâns sunt o adevărată binefacere pentru corp si minte.

3. Retreat-ul: o experiență holistică

Yoga este o călătorie continua către cunoașterea de sine si, prin ea, a vieții. Experienta unui retreat poate declanșa o experienta transformatoare. In cele 4 sesiuni de yoga din wend, instructorul de yoga iti va oferi posturi detox si modificări potrivite corpului tau, intr-o abordare personalizata..

4. O noua perspectivă

Faptul ca iți muti practica yoga din studioul unde mergi de obicei sau de pe salteluța de acasă în alt loc, alături de alta comunitate, te ajuta sa te vezi pe tine si pe ceilalți din alt unghi.:)  Cea mai simpla cale de a creste si a te dezvolta este sa întâmpini cu entuziasm lucruri si experiente noi in viata! Ieșirea din rutina te muta in alt spațiu, unde vezi lucrurile in alta lumina:: cea a primaverii. 🙂

5. All about you!

Intr-un retreat de yoga detox iti poti duce practica yoga, indiferent de stadiul in care te afli, la un alt nivel. Pentru ca ești mult mai atent, mindful, la procesele din minte si la mișcările corpului.  In acest retreat singura ta grija este…sa ai grija de tine 🙂 ! A venit momentul sa iți dedici Tie un întreg wend de detoxifere si practica yoga.

Daca motivele de mai sus te-au facut cel puțin curios, noi te așteptăm la retreatul detox yoga organizat in următorul wend: 20- 22 martie la Sinaia.

Înscriere si detalii la organizator: Corina Ilie. Mail wellbeingretreats@yahoo.com,  telefon 0748131060. Marti este ultima zi in care poți rezerva un loc.

Te asteptam cu drag!  🙂

Copacul Atent www.mindfultree.wordpress.com

 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact

therapsy@yahoo.com
Facebook.com/PsihologDoraDinu/
Instagram.com/doradinu/

error: Content is protected !!