Cum să-ți vindeci rănile trecutului prin artă


Dragă Căutător al fericirii,

Mai ții minte când desenai la grădiniță sau la clasele primare? Închide ochii pentru câteva clipe și readu acea imagine: tu, copil, desenând sau pictând! 🙂 Ori poate modelând, creând ceva frumos din hârtie, plastilină, cântând, dansând… Îți propun să te întorci în acest tărâm minunat, al copilăriei lipsite de griji, prin Art terapie.

De ce arta are această putere magică, de a ajunge la sufletul omului, mai repede și mai ușor decât terapia prin cuvinte? Pentru că inconștientul nostru este proiectat spre exterior, purtând un mesaj psihologic complex, de vindecare și echilibrare emoțională.

Art terapia este un instrument miraculos, simplu și la îndemâna oricui! Când ni se cere să vorbim despre experientele dureroase sau traumatizante, mintea creează resorturi de reprimare constienta care ne blochează. Cu art terapia, ne mutam in alt cadru, mai putin provocator, in care lasam sa iasa la iveala și să vindecam emoții reprimate. Nu mai avem nevoie de cuvinte, deoarece avem culoarea, sunetul, forma, dansul, mișcarea..Evitam astfel readucerea traumatismelor trecutului în fata ochilor mintii si vindecam ranile trecutului, intr-un proces lin si drag sufletului!

Vă ofer gratuit un Workshop de Art terapie la Halloween Wholebeing Retreat, intre 30 octombrie și 1 noiembrie, la Complexul de Terapii Naturale Alexandra din Breaza. Ghidul vostru este Art terapeut certificat și acreditat de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației. Am desenat acest retreat astfel încât prin toate activitățile să scoți la iveala frici, traume, emoții negative, ascunse adânc în subconștient și stocate în țesuturi, mușchi, articulații. Cu yoga, meditație și art terapie, te ajut să le vindeci. 🙂 Vom curăți frumos corpul, mintea și sufletul de frici și anxietate!

O sa fie fun, plin de activități interesante, cu oameni puși pe glume, cu voie bună și veselie! Iar yoga nu va fi deloc scary! 🙂 🙂 🙂

Join if you dare!

gossip

 rugaciune

eu1

Copyright © 2014-2015 Ph.D Minodora Dinu. All Rights Reserved

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “Cum să-ți vindeci rănile trecutului prin artă

  1. As dori sa particip la eveniment. cum pot sa ma inscriu?

Contact

therapsy@yahoo.com
Facebook.com/PsihologDoraDinu/
Instagram.com/doradinu/

error: Content is protected !!