Cum să-ți armonizezi casa cu natura prin Vastu Shastra


Ce este Vastu shastra?

Este știința armonizării casei cu energia celor #5elemente din natura si a apărut in India. Vastu a aparut inaintea #FengShui si a fost răspândita din India in întreaga Asie.

Sfaturi Vastu pentru sănătate si starea de bine

Asigurați-vă că dormiți cu capul spre #sud pentru un #somn sănătos. Centrul casei trebuie lăsat întotdeauna gol sau cu mobilier foarte ușor, pentru ca fluxul liber de #energie sa circule fără nicio restricție. Dezechilibrul elementului #foc provoacă boli în casă. Pentru a-l echilibra, cel mai bun loc pentru un element de foc (lumânare, șemineu), este direcția sud-estică sau nord-vestică a casei. Asigurați-vă că energia din baie și energia din bucătărie nu se amestecă. Dacă bucătăria si baia sunt opuse una față de cealaltă, asigurați-vă că ușile sunt întotdeauna închise! 🙂#Vastushastra este știința armonizării casei cu energia celor #5elemente din natura si a apărut in India. A fost importata in alte tari asiatice ca Feng shui.

Potrivit Vastu, #patul trebuie așezat cu capul spre #est sau #sud. Amplasarea patului în conformitate cu Vastu în dormitorul principal este importantă, deoarece influențează calitatea somnului și #sănătatea familiei. Poziția de dormit în dormitorul principal este fie sudul, fie vestul. Patul ar trebui să fie așezat pe peretele de sud sau vest, astfel încât picioarele să fie îndreptate spre nord sau est atunci când vă culcați. Patul din camera de oaspeți poate avea capul spre vest. Pentru a încuraja intimitatea, un cuplu ar trebui să doarmă pe o singură saltea (nu două saltele separate). Evitați așezarea patului în colțul camerei, deoarece acest lucru împiedică energia pozitivă să curgă liber. În #Vastu, poziția patului trebuie să fie de-a lungul părții centrale a peretelui, astfel încât să existe suficient spațiu pentru a vă deplasa. 🙂

În mod ideal, dormitorul din sud-vest aduce sănătate și prosperitate proprietarului casei și îmbunătățește longevitatea. Evitați dormitorul în zona de nord-est sau sud-est a casei. În sud-est poate duce la certuri în cuplu. Dormitorul in partea nord-est a locuinței poate cauza probleme de sănătate. Dormitorul copiilor este de dorit sa fie in zona de est sau nord-vest a casei.

De unde mi-au venit ideile astea cu #VastuShastra? De câteva zile mi-am mutat biroul în alta camera. Am observat un regres, o lipsa de focus, motivație și mai multa procrastinare, Am pus pe seama schimbării locului de studiu si munca (online). Azi dimineata, cu ochii la zăpada de pe geam, mi-a apărut o idee clara: poziția biroului are de-a face cu aceasta stare. Am rotit biroul și deja ma simt mai inspirata! 🙂 Nu ezitați sa schimbați locul mobilierului în casa, pana când simțiți intuitiv conectarea cu acel spațiu. Mai multe despre Vastu după ce voi pune online programul #NoptiSfinte! ❤ Ma întorc la treaba si va doresc o zi cu spor si armonie. 🙂 In imagine, orientarea #Vastu pentru #studiu.

Este posibil ca imaginea să conţină: text care spune „Recommended North Not-Recommended Recommended Not-Recommended Vastu Facing For Study Table”

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact

therapsy@yahoo.com

error: Content is protected !!