Cum să manifești ceea ce îți dorești


Ai auzit despre manifestare, ai citit carti, ai văzut filme…Dar ce înseamnă până la urmă să manifești ceea ce îți dorești si ce este asta? O poveste de adormit copiii?

Este despre cum să aduci ceea ce vrei în viața ta! 🙂 Un proces simplu, la îndemâna oricui. Ai nevoie doar de practică pentru a-ți transforma mentalitatea, ca să devii mai degrabă un creator decât un receptor pasiv al vieții tale! Poți face asta si la un nivel mai simplu. 🙂

Dacă înțelegi puterea manifestării și începi să vezi dovezile din viața ta, ea va deveni un instrument obișnuit pe care îl folosești zilnic fără prea multe eforturi. Dar pentru asta…

  1. Știi ce vrei !

Da, sună simplu și usor, însă cei mai mulți oameni știu mai multe despre ceea ce NU VOR, decât despre ceea ce vor. Pentru a primi, un pas esential este necesar: să știți exact ce vrei!

Dacă nu esti inca sigur/a, sunt aici sa te ajut! Fie cu un workshop Dream Board Activation, fie cu o terapie individuala. Jurnalul, scrierea creativă, Art terapia, Yoga, toate te pot ajuta! Ai astfel acces la ceea ce vrea sa iti comunice intuitia: ce este de fapt mai bine pentru tine!

Poate că îți va lua ceva timp pentru a înțelege ce vrei.

Să presupunem că vrei să manifești o nouă relație. Manifestarea se poate întâmpla numai atunci când știi clar ce anume vrei, nu cum Nu vrei sa fie noul tau partener, față de cei din trecut.

Un exemplu în acest sens ar fi „Următoarea mea relație va fi sănătoasă și împlinită. Noul meu partener va fi la fel de dedicat dezvoltării de sine ca și mine. Împreună vom călători, vom petrece timp în natură șine vom simți bine împreună.”

Cu cât ești mai clar cu privire la ceea ce vrei, cu atât ești mai capabil să primești!

2. Cere în mod direct să primești ce vrei!

Fiecare se gândește la ce vrea. De obicei, oamenii fac asta de nenumărate ori pe zi. De la următoarea lor masă până la modul în care își doresc mai mulți bani, mintea noastră trece constant prin dorințe trecătoare. Manifestarea pune intenția și energia în spatele dorințelor întâmplătoare.

Când cerem în mod intenționat ceva, trimitem un mesaj direct și clar despre ceea ce ne dorim. Acesta are o vibrație puternică și asa începe impulsul manifestării.

Poți cere ceea ce doresti cu ochii închiși într-o meditație. O poți spune cu voce tare. O poți scrie într-un jurnal. Afirma asa cum simti, asa cum suna bine pentru tine. Angajează-te să ceri în mod constant ceea ce vrei, în loc să te gândești la asta din când în când. Este doar o chestiune de a lua măsuri pentru a te alinia la cererea ta.

  1. Vizualizează-ți sinele viitor

Vizualizarea este imaginație. Imaginația vine natural, dar majoritatea dintre noi nu o practicăm încă din copilărie. Este nevoie de timp pentru a dezvolta această abilitate instinctuală.

Creierul nostru nu cunoaște diferența dintre realitatea fizică și un gând. Închid ochii și imagineaza-ti vă ca te gandesti la o lămâie. În câteva secunde, vei avea senzatia de acru in gura. Gândul a creat răspunsul chiar dacă nu există: lămâie!

Acum, că înțelegi puterea propriilor gânduri, folosește-le pentru a-ți vizualiza sinele viitor. Exersează conectarea emoțională la propria persoană. Cum s-ar trezi această persoană dimineața? Ce haine ar avea? Ce gânduri ar crede? Cu cine și-ar petrece timpul? Închide ochii și traversează aceste scenarii.

Dacă ti- este greu să vizualizezi, un jurnal poate fi de ajutor. Scrie o scrisoare ca sinele tău viitor de la persoana care ești astăzi. Imagineaza-ti peste 2 ani în viitor. Concentreaza-te asupra schimbărilor pe care le-ai făcut și asupra modului în care acestea te-au condus să fii persoana care esti acum.

Închide ochii și pastreaza emoția a ceea ce înseamnă să fii această persoană nouă. Repeta continuu acest lucru adăugând mai multă emoție și detalii pe măsură ce vin în mod natural.

  1. Acționează!

Când stii cu claritate ce vrei și vizualizezi cine vei deveni, pașii ți se dezvăluie rand pe rand! A te simți blocat în legătură cu ce trebuie să faci în continuare nu este clar. Pe măsură ce claritatea se îndreaptă spre tine, așa va face și calea de a ajunge acolo.

Problema pe care o au oamenii cu manifestarea este că vor să facă salturi uriașe în gândire și comportament în perioade scurte de timp. Manifestarea înseamnă a începe cu lucruri mici și a cultiva răbdarea. Pentru o manifestare reușită, trebuie să îți placă procesul, nu să te concentrezi pe un rezultat final.

Cel mai bun mod de a acționa este de obicei rutina de dimineață! 🙂 Aceasta este partea de început a manifestării cu succes. Scrie cum își petrece dimineața sinele tau in viitor, omul care vrei sa ajungi.

Iată un exemplu:

Mă voi trezi la 6:30. Când mă trezesc pentru prima dată, nu îmi voi verifica telefonul mobil și nu voi face altceva care să-mi distragă atenția. Voi medita timp de 5 minute și voi face afirmații sau voi enumera lucruri pentru care sunt recunoscător. Apoi îmi voi mișca corpul în orice mod mă simt cel mai bine timp de 15 minute. Aceasta este o acțiune mai mult decât suficientă. Nu cere prea mult la început. Permiteți creierului să formeze lent căi neuronale noi. Stabilirea unei rutine de dimineață va crea încredere. Odată ce poți avea încredere în tine pentru a-ți petrece dimineața fiind intenționat, vei începe să fii mai intenționat pe tot parcursul zilei.

După ce ti-ai format o rutină de dimineață, poți stabili alt ritual zilnic. Stăpânirea ritualurilor zilnice creează o bază solidă pentru manifestare. Te va ajuta să ai încredere în tine și, prin urmare, să ai încredere în proces.

Mai multe vă spun la workshop si cu drag va astept! <3 Therapsy@yahoo.com, instagram@doradinu

Cum sa manifesti ceea ce vrei sa realizezi

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “Cum să manifești ceea ce îți dorești

  1. Mulțumesc pentru informația și sfaturile pentru a manifesta un gand

  2. Cu drag, Svetlana!

Contact

therapsy@yahoo.com
Facebook.com/PsihologDoraDinu/
Instagram.com/doradinu/

error: Content is protected !!