Cum să depășești atacurile de panică pe termen lung


A învăța cum să faci față unui atac de panică ia timp dar merită să te vindeci. Unele tehnici pe care le-am publicat pe blogul #DoraDinu vor funcționa de fiecare dată. Unele vor funcționa pentru dvs. o dată și apoi mai rar, iar altele nu vor funcționa deloc.

Pentru a învăța cum să faci față unui atac de panică este nevoie să-ți înțelegi emoțiile, sentimentele și nevoile.

Este esențial să căutați ajutor profesional nu doar pentru a supraviețui unui atac de panică, ci pentru a le depăși. Profesioniștii pregătiți știu cum să ajute un bolnav de atac de panică să depășească experiența psihologică adesea invalidantă mai mult decât oricine.

Prin terapie veți construi abilități de adaptare și rezistență la suferința emoțională.

Terapeutul dvs. vă va învăța cum să utilizați tehnici de terapie cognitiv-comportamentală (TCC), pentru a reduce catastrofizarea (credința iraționala „Îmi pierd mințile!”). Terapia cognitiv comportamentala vă va ajuta să determinați cum sa gestionati gândurile bazate pe frici iraționale si cum să le restructurați. terapeutul va poate vă instrui în acceptarea disconfortului anxietății.

În plus, până la 90% dintre persoanele care se luptă cu atacurile de panică au alte condiții psihologice. Profesioniștii din domeniul sănătății mintale vor putea determina dacă aveți afecțiuni suplimentare, cum ar fi depresia sau PTSD. Odată ce cunoașteți natura cu care vă confruntați, dvs. și terapeutul dvs. puteți elabora un plan de tratament eficient, astfel încât să vă puteți vindeca și să deveniți cea mai calmă și actuală versiune a dumneavoastră.

Nu lasati atacul de panica sa va conduca viata! aplati la un psihoterapeut.

Scrieti-mi daca vreti sa lucrati cu mine: therapsy @Yahoo.com

Panic Attacks Treatment Sydney | Panic Disorder Counselling & Therapy

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact

Email: therapsy@yahoo.com

Instagram

Follow Me!

Latest Pins!

New title

    Contact

    therapsy@yahoo.com

    error: Content is protected !!