Cum ne afecteaza creierul stresul cronic


 

Buna dimineata! V-ati trezit voiosi, recunoscatori pentru inca o zi primita cadou de la viata? Sau ati dormit prost, framantati de grijile de ieri, de azi, de maine…De cele care sunt in ce fel sunt si de cele care nu sunt in ce fel nu sunt. ­čÖé

Stiti cat de mult ne poate afecta stresul cronic creierul…? Nu sunt povesti de adormit adultii…insomniaci. Sunt fapte constatate si consemnate de cercetatori. Daca nu ma credeti, deschideti filmuletul de mai sus!

Sa ramanem optimisti.┬áExista solutii! ­čÖé Eu am gasit una. Este la indemana oricui:

Oricine respira poate face yoga!

Aveti nevoie doar de corpul vostru, mintea total angajata in ceea ce faceti si timpul pe care vi-l dati singuri. Simplu, nu? <3

Yoga este o terapie completa si complexa.

De unde stiu? Din experienta. Yoga mi-a vindecat viata de stres!

Daca vreti sa intelegeti cum ne ajuta yoga, veniti marti seara la Aviatiei Welness Center, de la 18, 15 la 19, 15. In caz ca nu ajungeti, va astept mai tarziu, de la 20 la 21, la Planet Swim and Gym Pipera. Acces in ambele cluburi cu 7 Card sau abonament.

Ce vom face? Healing flow. O suita de asane cu rol de vindecare si reconectare cu sine. Mantre, mudre si meditatie fac parte din instrumentarul Healing yoga. Va astept cu <3 iubire! Yoga te poate ajuta sa te eliberezi de stres, daca iti iei acest angajament: sa faci o prioritate din a avea grija de tine.

https://www.facebook.com/events/454386761419343/

Mantra zilei:

Am grija de mine. 

healing yoga.jpg

 

Leave a comment

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact

therapsy@yahoo.com
Facebook.com/PsihologDoraDinu/
Instagram.com/doradinu/

error: Content is protected !!