Cum ar fi sa dai nas in nas cu cineva care sa exclame: Ce urat/a esti..?


Imagini pentru energy connection autumn energy
Buna dimineata!
Scoate capul pe geam si priveste. Nu-i asa ca e o zi minunata? ­čÖé Sscoate capul pe geam si priveste. In unele zile s-ar putea sa ploua, sa fie vreme mohorata… In altele, sa ninga, sa bata vantul, sa te apuce frigul…Si sa te apuce tristetea fara motiv.
Nu esti singur/a.┬áAni de zile am lasat vremea sa-mi schimbe starea de spirit. Cate zile frumoase am pierdut din viata mea, doar scotand capul pe geam…Cate momente de magie am ratat si cata bucurie am rispit! Doar intristandu-ma ca afara nu mai e soare┬ásau ca vremea s-a schimbat…
Exista speranta. Transformarea este subtila. Intr-o zi am avut un soc, despre care am scris candva pe blog.

Cum ar fi sa dai nas in nas cu cineva care sa exclame: Ce urat/a esti?

Cam asa si cu vremea. Si de atunci cand scot nasul pe geam si vad ca este innorat, ploua, e frig, e ceata, ma opresc din orice gand sau reactie instinctiva. Respir cu recunostinta si multumesc.

O noua zi este sansa de a fi si azi parte din simfonia universala. Este mana intinsa pe care ne-o trimite Universul sau Dumnezeu.

Suntem conectati intim cu tot ce exista. Toate bolile noastre provin din ruptura de aceasta energie vibratorie care este in tot ce ne inconjoara. Cand suntem tristi, deprimati, bolnavi, ne simtim insingurati, izolati, neiubiti, neintelesi. Fiind fiinte sociale, asteptam legatura sau conectarea din afara noastra, uitand ca exista o sursa extraordinara de energie si iubire: fiinta noastra. <3 Suntem vibratia aceleeasi substante care anima viata in tot ce ne inconjoara, prin intermediul campului de energie.

Suntem toti frumosi, iar vremea este frumoasa pur si simplu pentru ca suntem vii. sa ne bucuram de viata, oricum ar fi vremea!

O zi frumoasa tuturor! ­čÖé

 

Leave a comment

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact

therapsy@yahoo.com
Facebook.com/PsihologDoraDinu/
Instagram.com/doradinu/

error: Content is protected !!