Counselling


Cui se adresează Consilierea pentru devoltare personală?

Oricui dorește să exploreze modul în care gândește sau simte și oricui se confruntă cu o problemă în care are nevoie de ajutor.

Oamenii pot alege să vorbească cu un consilier deoarece simt că nu pot vorbi cu ceilalți – partener de viață/ prieteni / familie despre astfel de probleme personale sau au nevoie de un profesionist.

Consilierea este adesea văzută ca un mod de a repara ceva „greșit” în viață. Puțini oameni cunosc potențialul consilierii pentru a-ți îmbunătăți viața chiar și atunci când nu ai probleme majore. Indiferent dacă obiectivele tale au legătură cu educația, cariera, relațiile, simțul stabilității și controlului în viața ta, consilierea pentru dezvoltare personală îți poate oferi sprijin important, igienă mintală și ghidare în viață! 🙂

De ce să alegi consilierea pentru dezvoltarea personală?

Pe lângă faptul că te poate ajuta în rezolvarea unor probleme care te preocupă, consilierea pentru dezvoltarea personală este o cale scurtă pentru a te împuternici să devii persoana care dorești să fii! Dacă simți că nu te concentrezi suficient pe obiectivele tale, că te autosabotezi, că bați pasul pe loc, că nu progresezi in eforturile tale  pentru o viață mai bună, consilierea de dezvoltare personală ar putea fi exact ceea ce ai nevoie!

Consilierea pentru creșterea și dezvoltarea personală implică o evaluare atentă  a vieții, a obiectivelor și instrumentelor cu care îţi construiești viața. Te voi ajuta să te orientezi  spre viitor integrand trecutul și prezentul. Vom lucra într-un mediu sigur și confidențial, care să te ajute să-ți expui problemele cu încredere.

Te voi încuraja să vorbești despre ceea ce te supără sau te preocupă pentru a descoperi împreună cauzele problemelor tale  și a identifica modul de gândire și comportament. Vom crea un plan de acțiune care te va ajuta să găsești modalități de a face față problemelor actuale.

De ce să lucrezi cu mine?

În consiliere voi aplica toate cunoștințele și abilitățile de psihoterapie integrativă, cognitiv comportamentală și psihologie dobândite în formarea de bază ca psiholog și psihoterapeut. la aceasta adaug experiența mea de viață – am 57 de ani și în educație de peste 38 de ani în educație și în formarea adulților.

Cum lucrăm?

Formatul meu de consiliere include Consilierea one to one și Consilierea de grup. Participarea la o sesiune de consiliere în grup poate fi utilă pentru că vei primi suport psihologic de la grupul in care te dezvolți.  Dacă preferi să păstrezi intimitatea și să te concentrezi asupra propriilor sentimente și emoții, poți alege consilierea individuală. Contacteaza-mă pentru orice detalii!

Unde?

Dacă locuiești în București, mă găsești pentru ședințele de Consiliere pentru dezvoltarea personală la Clinica pentru medicină Integrativă veroniki Life.

Dacă locuiești în Corbeanca, Buftea, Balotești, Baneasa, Otopeni, mă găsești la Cabinetul de Consiliere din Corbeanca.

Contact: Therapsy@yahoo.com

https://www.facebook.com/DoraDinuPhD/

error: Content is protected !!