Core Detox Yoga


Ce lucram azi? Core detox. Ce e asta…? Pai, intarind muschii abdominali, sustinem coloana si ajutam toate flexiunile trunchiului, corectam postura generala a corpului.

1. Primul pe care il vom antrena intens azi este Rectus (Drept) Abdominis:Dreptul abdominal. Este o fâşia lungă care începe de sub piept şi se termină deasupra osului pubian. Rectus abdominis este important nu pentru pachetelul de sase sau mai multi muchiuleti, pentru ca in yoga nu vedem corpul separat de minte si suflet. Fizic, pre­ia si sustine greutatea corpului in aplecare, postura in pcioare si torsiunile trunchiului. Sa tinem minte: cand inspiram, Rectus abdominis creste, iar cand expiram, se contracta.

2. Oblicii interiori şi exteriori: muşchii diagonali care ne îmbracă de jur-împrejur şi se termină la muşchiul drept abdominal. Ne ajută să răsucim corpul si sa mentinem controlul. Consolideaza muşchii spatelui.

3. Muşchiul abdominal transvers, care este adanc in regiunea abdominala si
lucreaza ca o curea de stabilitate. Ne sustine organele interne.

4. Psoas, care este considerat in yoga Muschiul sufletului. Despre Psoas, intr-o alta postare.

Acum ma pregatesc sa merg la yoga! Va astept cu drag, cu o clasa nivel 1+2 Core detox.pwentru minte, trup si suflet! namaste. _/_

https://www.facebook.com/DoraDinuTeacher/

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact

therapsy@yahoo.com
Facebook.com/PsihologDoraDinu/
Instagram.com/doradinu/

error: Content is protected !!