Context astral favorabil. Vindeca-ti relațiile!


Pe 23 octombrie Soarele a intrat in Scorpion. Conjuncția Neptun/Nodul Sud al Lunii in Pești  e începutul unui nou sezon de transformare.  E vremea potrivita pentru o schimbare.

Priviti natura cu atentie. Observați schimbarile materiei. Ele reflecta acest proces de transformare. Toamna, pământul are acel aspect întunecat, chiar putred. Stagnarea preceda transformarea. Întunericul preceda lumina. Putreziciunea este o condiție normala a vieții.

Sa nu ne intristam. Lumina va reveni, când condițiile vor fi propice.

Tranzitele planetare în luna octombrie, desi intense, au fost mult mai blande decat cele din luna septembrie. A fost astfel posibil sa privim înăuntrul nostru, sa vedem unde este adevărata noastră putere si sa ne testam resursele.

Vara aceasta ne-a dat șansa de a ne alinia  cu Esenta noastră, Sinele nostru real, de care tot aud si vorbind, dar despre care știm prea putin. E o moda acum sa prezinți o un workshop, un retreat.. ca o întâlnire cu Sinele.

Dar cine e, Frate, Sinele asta?  🙂 Va voi spune alta data. Acum ma grăbesc pentru ca începem o noua săptămâna. Vreau doar sa va atenționez:

Contextul astral in aceasta săptămâna, in special intre 22 si 25 octombrie este favorabil vindecării relatiilor.

Fiti deschiși la orice apare din subconștient. Observați inclusiv lucruri simple, care v-au ranit in trecut, dar carora nu le-ati importanta. Nu e suficient sa dam pagina mai departe. Schimbarea nu se produce prefăcându-ne ca nu s-a intamplat nimic.

Sa observam  Ciclul Transformational al Naturii.

Natura ne poate învață multe despre felul in care funcționam. Pentru a putea face pașii necesari altei cai, sa observam natura. Suntem natura. Ne deplasam ca ea, functionam in cicluri naturale.

Chiar dacă viața noastră de zi cu zi se petrece intr-un ritm diferit si la alta viteză, avem nevoia sa observam natura. pentru a vedea  unde se ascunde armonia si a restabili fluxul natural al vietii noastre, interioare si exterioare.

In acest sezon natura ne da multe lecții de viata. Sa învățam de la schimbările din acest sezon! In weekend m-am debarasat de lucruri inutile depozitate in… debara. 🙂 In perioada 22- 25 octombrie voi continua curatenia cu meditatie. Ma voi concentra asupra a ceea ce am nevoie sa las deoparte pentru a progresa. Orice activitate inutila care imi sapa si consuma energia. Orice relație care imi dăunează.

Incearca si tu acest proces de curatire! Ca sa faci loc unor relatii noi, vindeca-le pe cele vechi! Iarta si mergi mai departe!

Imagini pentru soarele intra in  scorpion

Daca simti ca te-a ajutat acest articol, daruieste-l si altora.

Like & Share https://www.facebook.com/DoraDinuTeacher/

Contact

therapsy@yahoo.com
Facebook.com/PsihologDoraDinu/
Instagram.com/doradinu/

error: Content is protected !!