Clase online Kundalini Yoga


Dragii mei,

Pandemia ne obliga sa lucram altfel si sa traim altfel. De aceea, am luat recent decizia recent de a va aduce Kundalini yoga online, pe platforma Zoom sau GoogleMeet.

Iata cateva detalii importante legate de viitoarele clase #Kundalini yoga #online. Cititi cu atentie inainte de a va inscrie!

  1. Descărcați aplicația Zoom si GoogleMeet pe telefon sau pe computer. Pentru clasele de yoga recomand laptopul, il puteti aseza oriunde in casa si veti avea o vizibilitate mai buna față de telefon.
  2. Nu este nevoie sa plătiți un abonament Zoom sau Google Meet pentru yoga, instructorul plătește abonamentul. Veti primi un link pe care il veți accesa la data si ora anunțată. Verificați ca aveti toate actualizările, platformele sunt foarte solicitate si in continua schimbare.
  3. Daca nu ați primit linkul de înscriere, verificați adresa de email cu care v-ati înscris.
  4. Pentru a practica, ai nevoie de o saltea de yoga sau piele de oaie, dar poți folosi și o pătură, un covoraș de lână sau poti sta pe covor. Pentru meditații, vă recomand să folosiți perne pentru a putea comod mai mult timp. Dacă nu aveți un bloc de meditație sau o pernă, pliați și rotiți un prosop în lungime și așezați-vă pe marginea acestui rulou. Luați si o pătură lângă dvs. pentru relaxare. Dacă este necesar, un pahar cu apă. Este recomandat să evitați să mâncați timp de trei ore înainte de curs. Nu beți multă apă în timpul clasei, doar cantități mici, dacă trebuie. Veți avea mult timp să beți după aceea.
  5. Dacă trebuie să părăsiți cursul înainte de ora de încheiere, vă rog să vă luați 5-10 minute de relaxare înainte de a relua activitățile obișnuite. O sesiune de yoga Kundalini necesită o pauză ce nu poate fi anulată. Dacă nu vă faceți timp pentru a integra și a lăsa energia să curgă, este posibil să pierdeți beneficiile practicii și să vă simțiți obosiți…
  6. În ziua cursului, vă rog să vă conectați cu câteva minute înainte de începerea cursului, pentru a verifica dacă totul funcționează la dvs. Dacă aveți o problemă de conectare, asigurați-vă că aveți cea mai recentă versiune a aplicației Zoom și, dacă este necesar, ștergeți cea pe care o aveți și descărcați-o din nou. Ar trebui să mă auziți și să mă vedeți fără probleme. Verificați dacă dispozitivul dvs. este încărcat. În caz de pierdeți conectarea wifi pe laptop, conectați-vă cu telefonul, în general funcționează bine.
  7. Nu pot fi responsabilă pentru erorile de conectare, care sunt adesea legate de calitatea rețelei de internet. Zoom-ul/ Google Meet nu sunt un software ideal, deci putem avea surprize. Vă recomand să vă puneți căștile dacă aveți și să modulați puterea sunetului în funcție de exerciții și de nevoile dvs.
  8. Dacă alte stiluri de yoga în studio sau sala de sport sunt bazate pe aliniere și corectare, în Kundalini yoga instructorul nu va putea interveni la fiecare persoană pentru corectarea posturii. Ascultați cu atenție instrucțiunile. Voi da explicații cât se poate de clare și complete cu privire la postura, respirație, etc.

Abia aștept să te cunosc și să medităm împreună! Vezi aici clasele de meditație actualizate!

Despre mine: Psiholog și Instructor yoga (formare în India și în Europa în Hatha, Ashtanga, Yoga therapy, Ayurveda, Kundalini Yoga în tradiția Yogi Bhajan). Formare în Psihoterapia Integrativă și Cognitiv Comportamentală. Mai multe, aici.

Love & Light, <3

Dora

Kundalini Yoga online

Daca ai participat la o clasa de yoga sau meditatie gratuita, imi poti oferi o carte sau o cafea! 🙂

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact

therapsy@yahoo.com
Facebook.com/PsihologDoraDinu/
Instagram.com/doradinu/

error: Content is protected !!