Cele 7 oglinzi eseniene


Confruntat cu o situație financiară îngrozitoare, Braden își dă seama că ceva semnificativ se întâmplă și începe să pună sub semnul întrebării evenimentele care se desfășoară, sugerând că circumstanțele dificile pot duce la o creștere și o transformare personală profundă.

Relațiile noastre personale servesc ca oglinzi, reflectând către noi propria noastră prezență, judecăți și modele de comportament, iar recunoașterea acestui lucru poate duce la vindecare și transformare în toate domeniile vieții.

Maeștrii esenieni au folosit oglinzi pentru a reflecta cele mai mari provocări și judecăți ale noastre, forțându-ne să le confruntăm. Relațiile personale servesc ca oglinzi, reflectând către noi propria noastră prezență, judecăți și modele de comportament, iar recunoașterea acestui lucru poate duce la vindecare și transformare în toate domeniile vieții. Esenienii antici au catalogat relațiile personale drept oglinzi, amintindu-ne că realitatea în care am devenit este reflectată înapoi către noi prin acțiunile, alegerile și limbajul celor din jurul nostru.


A doua oglindă a relațiilor ne arată ceea ce judecăm la ceilalți, evidențiind tiparele de comportament care ne frustrează sau ne enervează.
💡
Relațiile care vin în viața noastră simultan și sub diferite forme pot avea un sens și un scop semnificativ.

Recunoașterea și vindecarea tiparelor de judecată în relații poate duce la un efect în cascadă de schimbare pozitivă în toate domeniile vieții.

Prin oglinda judecății, ni se arată lucrurile care au cel mai mare impact asupra vieții noastre, învățându-ne lecția puternică a discernământului și a încrederii.
🤔
Gândește-te dacă oamenii care îți apasă butoanele reflectă de fapt părți din tine pe care s-ar putea să nu le cunoști.


Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact

therapsy@yahoo.com
Facebook.com/PsihologDoraDinu/
Instagram.com/doradinu/

error: Content is protected !!