Cea mai frumoasă muzică: Cântecul Pământului, simfonia iubirii


Dragii mei,

Universul ascunde multe secrete, pe care mintea umana le va descoperi. Cum ar fi, de exemplu, sunetele spațiului. Acum le putem asculta! 🙂 Cine ne-a făcut acest cadou extraordinar? NASA.

 Planetele si stelele emit sunete, într-o simfonie care ne umple spațiul inimii.

În secolul al VI-lea î.Hr., Pitagora vorbea despre armonia sferelor. O armonioasa așezare a universului, a lumii, care se mișca într-un anume fel. El era convins ca dacă planetele se mișca după o anumită  schema numerica, aceste ecuații ar putea fi traduse in note muzicale, astfel sa putem asculta simfonia sferelor.

Toate sunetele exista ca vibrații electromagnetice. Cu ajutorul unor instrumente moderne, NASA dovedește ca imaginația omului nu are limite. Pitagora avea dreptate: iată ca putem asculta muzica sferelor.

Va invit la aceasta călătorie in care să lăsam inima sa ne poarte odată cu Uranus, Jupiter…O muzică divină. Dar cea mai frumoasă dintre toate este chiar cea a planetei care ne găzduiește: muzica pământului.

Universul e o simfonie, manifestata in energie. Gândurile noastre sunt forme de energie. Sa ne umplem, așadar, inimile cu forme de energie de înalta frecventa. Cu iubire. <3

Va imbratisez cu drag si va astept la yoga! 🙂

Like Pagina mea de Facebook daca vrei sa fii la curent cu  noutati in dezvoltare personala, spiritualitate, yoga. 🙂

Ne imprietenim? Dora Dinu

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact

therapsy@yahoo.com
Facebook.com/PsihologDoraDinu/
Instagram.com/doradinu/

error: Content is protected !!