Calul alb sau Calul negru?


Draga Căutator al fericirii,

Când am rasfoit de dimineata internetul, am dat peste pericolul Luna Plina in taur. Cum nu sunt astrolog si nici nu am de gand sa devin, nu-ti voi da prea multe informatii. Vei gasi singur/a avertismente: cum sa conduci trasura la care sunt inhamati calul alb si calul negru, influente nefaste, etc.

Ca sa simplific, iti amintesc: viata noastra e tot timpul intre poli opusi. Cautarea fericirii inseamna echilibrarea tendintelor. Asta a spus de mult Platon in Phaidros, care credea ca sufletul este o trasura. Calul alb vrea sa te duca spre o implinire spirituala, calul negru, sa te coboare. Calul alb reprezinta emotiile si sentimentele, al caror centru este in piept. Calul negru, poftele, localizate in pântece. Constiinta este Vizitiul.

Ce treaba are Luna Plina cu cei doi cai?

 Pai are, pentru ca exacerbeaza aceste tendinte. Astrologii spun ca influenta nefasta a lunii pline se incheie miercuri, la ora 8,05 si ne avertizeaza ca azi la ora 14,05 este  momentul de varf.

In cel mai bun caz, luna plina ne lumineaza cu privire la sensul actiunilor noastre si la relatiile de care sa ne eliberam, pentru a stralunci. De ce ai dat gres intr-o actiune sau intr-o relatie? Pentru ca ai facut alegeri gresite! Acum e momentul sa repari, pentru ca viata este de fapt un continuum de alegeri. acum vei culege roadele semințelor plantate in primavara. 🙂

Eu nu it promit ca daca vii cu mine de Haloween vei face toata viata alegerile corecte. Dar te pot asigura ca te voi ajuta sa-ti înțelegi fricile, care sunt cauzele eșecurilor noastre, in relații si si in viață. Iar in seara aceasta te invit la un flow echilibrat, in care o sa balansam tendințele, echilibrând corpul.

O zi echilibrata iti doresc!

cai2  calul alb

 

Urmareste orarul claselor mele de yoga actualizat pe https://www.facebook.com/DoraDinuTeacher/

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact

therapsy@yahoo.com
Facebook.com/PsihologDoraDinu/
Instagram.com/doradinu/

error: Content is protected !!