Acolo unde este o femeie exista magie…!


Buna dimineata, dragi cititori ai blogului!

V-ati saturat de atatea mesaje publicitare de Ziua femeii?

Si eu!

As vrea sa vad o lume in care femeia sa primeasca flori nu doar de 8 martie, iar acest gest sa iasa din sablon. Acea floare pe care o primesti cand ai nevoie sa-ti bucure inima e mai valoarasa decat nu stiu cate cosuri de flori intr-o singura zi din an…

As vrea sa vad o lume in care femeia sa aiba cu adevarat drepturi egale cu barbatul, nu doar pe hartie. Si asta in orice mediu.

As vrea o zi in care femeia sa se bucure ca este femeie si sa refuze sa devina un sclav domestic, obiect sexual, numai buna de pus in orice reclama, buna doar sa vanda un produsetc.

As vrea sa vad o lume unde femeia la volan sa nu fie trimisa la cratita…pentru ca traficul e plin de barbati si femei care fac greseli, numai ca greselile sunt de natura diferita. Noi, la orientare, pentru ca asa s-a dezvoltat creierul femeii, ei la modul agresiv in care taie, blocheaza, franeaza, depasesc etc.

As vrea sa vad o lume in care femeile sa se respecte pe ele insele, sa continue sa fie feminine si dupa ce s-au casatorit, sa fie dezirabile, cochete, atente.

As vrea o lume in care femeile sa nu se neglijeze pentru ca au trecut de o anumita varsta, ca si cum tineretea e o marfa de vazare dupa care esti…expirata! Sa-si descopere frumusetea in ridul care apare, in parul care albeste, in silueta care se modifica.

O lume in care femeia sa scape de obsesia asemanarii cu machinele sau, dimpotriva, sa cada in neglijare totala.

As vrea o lume in care femeia nu trebuie sa fie sau sa devina agresiva pentri a-si spune adevarurile si a-si afirma drepturile.

O lume in care femeia sa invete sa spuna NU.

As vrea o lume in care femeile sa fie solidare, sa inceteze sa se sape sau sa se barfeasca, sa renunte la invidie, pentru a putea progresa cu adevarat in ceeea ce are fiecare din ele unic.

Poti sa-mi spui ca sunt visatoare. Dar nu sunt singura. ­čÖé┬á Pentru ca…

Acolo unde este o femeie exista magie…!┬á <3

La multi ani, draga Mama, Fiica, Sotie, Sora!  Aminteste-ti ca ziua ta e in fiecare zi. <3

Imagini pentru magic woman

Contact

therapsy@yahoo.com
Facebook.com/PsihologDoraDinu/
Instagram.com/doradinu/

error: Content is protected !!