About Dream Therapy


Terapia prin vise este procesul de a înțelege ce înseamnă visele în raport cu viața noastră de veghe. Procesul de interpretare a viselor este simbolic și este adaptat visătorului. Este un proces terapeutic de colaborare care se bazează pe interpretarea visului din perspectivă jungiană, Yoga Visului, Gestalt Therapy și Teoria transpersonală.

Scopul terapiei prin vis nu este neapărat să ajungă la o interpretare unui vis dat, ci să găsească sens, utilizare și substanță emoțională pentru tine prin visul tău!

Din acest motiv, o analiză substanțială a viselor se distinge de simpla căutare a simbolurilor din vis într-un „dicționar de vis”.

Îți poți visele sub îndrumarea unui psihoterapeut experimentat, dacă a lucrat cu visul și/ sau este format pentru Lucrul cu Visul/ DreamWork. Formarea mea in psihoterapia integrativă, susținută de o practică personală de yoga și meditatie si Teacher Training mi-au dat instrumentele pentru lucrul cu inconștientul. procesul este similar cu teraia individuală, cu desoebirea că integrează și sprijină înțelegerea simbolurilor din visele tale!

dream therapy

Contact

therapsy@yahoo.com

error: Content is protected !!