3 motive pentru care sa mergi la un atelier de yoga


asanalanguage

Namaste, Om frumos!

Ai vazut cu siguranta pe net tot felul de anunțuri pentru workshopuri si retreaturi.  Si te-ai întrebat, pe buna dreptate: De ce m-aș duce la un astfel de atelier? Ce îmi oferă în plus față de o clasă de yoga, pentru care am platit un abonament?

O sa-ți dau mai jos numai 3 motive 🙂

1. Atha yogaanushaasanam

Acum începem yoga. Hmm, ce e asta? Pai eu sunt la birou sau acasa, beau o cafea, un ceai si rasfoiesc netul, cum sa incep yoga, aici, pe scaun, in fata calculatorului…?

Dragă Copac, yoga este Aici și Acum. Între trecut, care este o amintire, memoria ta, mai mult sau mai puțin fidelă, și proiecții sau fantezii legate de viitor, ganduri, ai doar Prezentul. Yoga este Aici si Acum. Sa inveti sa traiesti in prezent. Un atelier de yoga bine gandit si articulat te va ajuta sa intelegi in primul rand De ce yoga? Ce este yoga?

2. Inveti sa respiri

Hm, pai respir de cand m-am nascut…! Ok, dar esti consient de asta…? Cum respiri? Respirația este Viața. Ia o respiratie adanca. Observ-o. Priveste-o. Misca-te impreuna cu respiratia ta, 🙂 mindful. Pai asta fac si fara yoga, si fara atelier. Intr-un atelier de yoga vei invata ce rol are respiratia in conexiunea dintre corp si minte si cum sa articulezi respiratia miscarii.

3. Inveti Ce este o asana

 Cum te poate ajuta asana sa fii prezent? Intr-o reprezentare larg raspandita, folosim corpul pentru a ajunge la o asana.  Te invit la clasele mele de yoga, workshopuri si retragerile Wholebeing. Te voi ajuta sa inveti cum folosim asana pentru a intra in corp, a-l cunoste, iubi si respecta asa cum este el Acum, cu limitarile si fortele sale.

Pana atunci, bucura-te de ziua de azi si fii recunoscator pentru ceea ce esti. Acum si Aici.

https://www.facebook.com/WBYoga https://www.facebook.com/CopaculAtent,https://www.facebook.com/mindfultree

Namaste! Copyright Minodora Dinu 2014- 2015

 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact

therapsy@yahoo.com
Facebook.com/PsihologDoraDinu/
Instagram.com/doradinu/

error: Content is protected !!