5 motive pentru care să-ți îngrijești pielea


Pielea ta este importantă nu doar pentru că este interfața dintre Sine și lumea înconjurătoare, ci pentru multe, multe motive! Iată câteva dintre ele.

1. Știai că pielea este cel mai  mare organ din corp? În plus, este un organ complex. Pielea este un organ plin de secrete, uneori greu de înțeles. Ne îngrijim pielea de cele mai multe ori ca să arătăm mai tineri 🙂 sau pur si simplu, să ne simțim bine. Îngrijirea ei înseamnă mai mult decât banala dar atat de necesara demachiere.

Ce se întamplă cu pielea în fiecare zi?  Și cum impactează acest lucru îngrijirea pielii?

   2. Pielea își schimbă celulele în fiecare zi, în fiecare minut. Asta înseamnă că îngrijirea pielii dvs. nu este ceva ce faceți „acum și apoi”, ci zilnic. O rutină de îngrijire a pielii este necesară.

– Curățați: puteți utiliza un produs de curățare, un demachiant. Unele persoane folosesc apă.  Dacă aveți pielea sensibilă, ascultați de sfaturile dermatologului vostru!

– Tonifiați: Pentru  îndepărtarea  resturilor rămase după curățare. Încercați să vedeți cum funcționează pentru dvs.

– Hidratați: Pielea pierde umiditate pe tot parcursul zilei. Pentru ca pielea să se poată „repara” în sine și în același timp să arate sănătoasă, este necesară umiditatea. Încercați produse diferite pe baza tipului de piele pentru a vedea ce funcționează cel mai bine pentru dvs. Consultați dermatologul!

– Verificați: deoarece pielea este cel mai mare organ, aceasta prezintă și unele riscuri. Când observați pete de piele  sau orice schimbare care vă îngrijorează, verificați!  Luați măsuri din timp. Un control la dermatolog pentru alunițe sau pete este necesar.

3. Viitorul este chiar azi, chiar acum, chiar aici!

Cum va arăta pielea în zece sau douăzeci de ani depinde de modul în care vă îngrijiți acum.

Când îmbătrânim, pielea va începe să arate semnele vârstei, care nu se rezumă la riduri… Aceasta înseamnă și alte lucruri la care nu v-ați putea aștepta, de exemplu pierderea elasticității.

4.  Asigurați-vă că aveți grijă de voi, dar nu utilizați produse de îngrijire a pielii care ar putea face mai rău decât bine! Utilizați produse care sunt potrivite pentru tipul dvs. de piele și nu folosiți niciodată ceva prea agresiv. Găsiți dermatologul potrivit care vă poate oferi sfaturi personalizate !

5. Arăți bine, te simți bine! Pielea este un factor important pentru încrederea în sine. Când arătăm bine, ne simțim bine. Și pielea noastră este o mare parte din aspectul nostru. De aceea, îngrijirea pielii este atât de importantă: vă face să arătați bine, vă menține pielea sănătoasă și vă veți simți bine. 🙂

Vă recomand cu toată încrederea Clinica Dermestetica! 

O găsiți pe Bulevardul Aviatorilor; foarte aproape de metrou. O echipă profesionistă, tehnologii performante și un loc cu suflet de unde nu vrei să mai pleci!

Nu vă grăbiți să faceți intervenții care să vă schimbe înfățișarea sau să aratati ca niste papusi de plastic. Găsiți tot ce vă trebuie la Dermestetica. 🙂

Imagini pentru your skin

Daca ti-a placut acest articol, imi poti oferi o carte sau o cafea! 🙂

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact

therapsy@yahoo.com
Facebook.com/PsihologDoraDinu/
Instagram.com/doradinu/

error: Content is protected !!