5 lucruri pe care sa le faci de Luna Plina


Daruite cu drag de DoraDinuTeacher/

Energia lunii pline se produce azi, 16 octombrie, 2016, ora 7:23:02 AM si se va prelungi in urmatoarele 2 saptamani. O vom resimti puternic azi, insa incepe sa se manifeste cu 2 zile inainte de luna plina, 2 zile dupa si inca o zi.

Luna Plina a fost recunoscuta in toate culturile drept un timp in care apar fie conflicte, fie oportunitati.

Putem folosi energia lunii pentru vindecare, dezvoltare spirituala, inlaturarea haosului unde este cazul si daruirea acestei energii celor aflati in suferinta si nevoie.

Energia care se revarsa asupra pamantului dinspre luna in aceasta perioada este foarte puternica. Este momentul sa revizuim proiecte, sa eliberam si sa deblocam energiile necesare realizarii viselor si proiectelor noastre.

Luna a fost in noaptea aceasta mai stralucitoare cu 30% decat de obicei. Luna Plina sau Super-luna in Berbec este, de asemenea, cunoscuta ca Luna călătoriei. Ea a crescut imediat după apusul soarelui și a apus în apropiere de răsărit. A fost singura noapte din octombrie când luna a plutit în aer pe cer toată noaptea, ajungand la lunație deplin în jurul orei  7:23:02 (ora României).

Ce sa facem azi, cand energia Lunii Pline este foarte puternica?

1. Curatenia corpului si a mintii

Curatenia corpului. O baie cu apa sarata este excelenta pentru a curati corpul de energiile nesănătoase. Pentru o detoxificare fizica si mentala, meditam inainte de a intra in apa. Ramanem nu mai mult de 20 de minute. Ne clatim si luam o pauza totala. ne relaxam si meditam.

 Curatenia mintii. Cautam sa curatim si mintea de ganduri.

Luati timp pentru meditatie. Azi si in urmatoarele zile valurile de energie ale lunii pline se pot manifesta prin izbucniri emotionale si confuzie.

Meditatia este cea mai simpla forma de igiena mentala- #DoraDinu

Meditatia individuala este o particica din acea energie universala pe care o cream impreuna. Zilele acestea este bine sa meditam mai mult (oricand simtim nevoia unei claritati mentale sau dimineata si seara).

2. Inainte de meditatie, fa putina ordine

Curatam si locul in care traim, dar si cel in care muncim. Inlaturam lucrurile inutile. Ce mai este bun dar nu folosim, donam. Ce nu, aruncam.

Fie ca e vorba de birou sau de minte, fa putina ordine!

  • liste cu ce ai de facut
  • inaltura ce este inutil
  • observa ce te duce la procrastinare- amânare
  • finante, scopuri, proiecte…e momentul sa le scuturi!

3. Scoate la iveala războinicul interior!

Energia războinica a Berbecului va fi alimentata cu o intensitate suplimentară sub lumina acestei luni pline. În loc sa te certi cu ceilalti sau cu tine, foloseste aceasta energie intr-un scop bun. 🙂

Ti-e greu? Aminteste-ti de cate ori ai cazut in viata si te-ai ridicat!

Energia pe care ai folosit-o atunci, puterea, taria de caracter… unde sunt? Scoate-le la iveala pentru a-ti duce proiectele si planurile la bun sfarsit! Vezi ce nu merge si ia-o de la cap!

4. Trateaza-te ca un Rege sau ca o Regina ce esti!

  • Dormi suficient sau ai insomnii? Fa un efort. Mergi la yoga. Da, stiu, te duci la fitness, e bine dar…nu e destul. Da-i sanse corpului sa se vindece si sa se echilibreze singur.
  • Obiceiurile tale alimentare sunt nesanatoase? Pune piciorul in prag si opreste-te din otravirea corpului! Eu imi pregatesc azi un pranz detox si il impart cu tine pe pagina mea Facebook.

5. Sit less, get active!

E momentul sa-ti schimbi stilul si sa-ti imbunatesti calitatea vietii. Acum ridica-te de pe scaun – probabil acolo esti cand citesti aceste randuri! Scoate catelul sau plimba-te singur/ cu copiii/nepotii,  oriunde ai fi – la tara sau oras.

Ploua? 🙂 Minunat! Numai bine te mai aerisesti la cap! Iar diseara sa ne asezam sa meditam, ca un singur organism care respira. <3

Nu ști sa meditezi? Nu-i problema! Gaseste un loc linistit si incearca sa observi gandurile. Daca nu reusesti, roaga-te pentru cei bolnavi sau in suferinta. Sa aducem împreuna energia luminii din noi, iubirea si pacea!

Daca ai aflat ceva nou sau util pentru dezvoltarea ta personala, arata-mi aprecierea ta:

Like & Share https://www.facebook.com/DoraDinuTeacher/

Namaste! _/\_

 

Contact

therapsy@yahoo.com
Facebook.com/PsihologDoraDinu/
Instagram.com/doradinu/

error: Content is protected !!