5 lucruri pe care (poate) nu le stiai despre Luna Noua


Buna, dragi prieteni! ­čÖé

Sper ca ati profitat din plin de Luna Noua din 30 octombrie 2016. Daca nu, pentru o luna cu mai multe lunatii va trebui sa asteptati cateva… luni. ­čÖé

  • 22 August 2017 ÔÇô a treia luna noua intr-un sezon de 4 luni noi.
  • 30 August 2019 ÔÇô a doua luna noua in august.

Cum bine stiti sau ati aflat, luna noua reprezinta incepeutul unui ciclu lunar de 29 de zile. pe timp de Luna Noua, luna este asezata intre Pamant si Soare, care lumineaza partea intunecata a lunii- cea pe care nu o vedem.

De cand lumea si pamantul, viata noastra a fost influentata de astre. Energiile eliberate de Soare si Luna ne influenteaza nu numai viata, ci si comportamentul. Mai mult, in timpul lunii noi cand Soarele si Luna se afla in acelasi semn zodiacal aceasta energie este intensificata.

Ca sa intelegem cum putem lucra cu aceste energii, haideti sa vedem cum se oglindesc in personalitatea noastra. Poate ca sunt lucruri pe care nu le stiai despre Soare, Luna, Luna Noua si efectele ei. Iti daruiesc cu <3 drag azi numai 5:

1. Soarele reprezinta partea noastra experioara, „hainele” cu care iesim in lume.

Fie ca e vorba de identitatea noastra, personalitate, ego-ul, partea noastra solara este felul in care stralucim, cum aparem in lume. Are ca echivalent energia noastra masculina, indiferent ca suntem femei sau barbati, latura noastra Yang sau divinul Shiva. Efectul soarelui asupra noastra? Ne da tarie, curaj si ne ilumineaza sufletul! ­čÖé

2. Luna reprezinta lumea noastra interioara, partea mai putin vizibila.

Luna se oglindeste in dorinte, temeri, vise, emotii, frustrati, credinte depozitate in inconstient. Latura noastra feminina, Yin, dar si partea noastra intunecata, de umbra. In mitologiile lumii este reprezentata de arhetipurile feminine: Kali, Persefone, energia Shakti etc. Rolul ei? Sa putem simti, elibera trecutul, crea. Sa ne putem exprima adevarata noastra esenta intr-un mod benefic pentru noi

3. Pe timp de Luna Noua, acea parte a lunii pe care nu o putem vedea de obicei de pe pamant este luminata de soare.

Asadar, acea latura intunecata, care aduna emotii, sentimente, dorinte constiente sau inconstiente este scoasa la iveala pe timp de luna noua.┬áAsa se explica de ce unii care suntem mai „lunatici” suferim de insomnie, dureri de cap, stare de confuzie┬áin preajma Lunii Noi. pentru ca Luna Noua scoate la lumina acea parte in care de obicei nu prea vrem sa intram sau sa o recunoastem. Ne confrunta cu umbrele noastre…

4. Luna Noua ne aduce in prim plan copilul interior si ne trimite Acasa.

<3 Acasa e unde e inima ta. Luna noua zguduie un pic copilul interior din fiecare. Ne cere sa crestem si sa ne intoarcem Acasa, în locul acela sacru pe care numai noi il stim. Avem posibilitatea sa ne eliberam de energia veche si ne deschidem spre nou. Sa ne setam intentii, scotand la iveala visele si ducandu-le la suprafata, spre realizare. Este o ferestra spre alte oportunitati. Inchiderea unui ciclu de indecizie, dezoriuentare, confuzie si intoarcerea Acasa.

5. Luna Noua este momentul perfect pentru meditatie, reflectie, analiza de sine, constientizare.

 Tocmai de aceea in seara de Luna Noua, in special in apropierea momentului de Luna Noua este bine sa facem ritualiri simple. Nu va imaginati vrajitorii sau alte fantasmagorii. Pur si simplu meditati, rugati-va, aprindeti o lumana sau ramaneti atenti la ce va spune mintea.

Luna Noua a trecut? Nu-i problema! ┬á­čÖé Vibratiile, frecventele sau energiile ei se instaleaza cu cel putin 2 zile inainte si ┬áraman puternice inca doua zile! Mai este timp sa te contectezi la aceasta puternica sursa si sa faci curat in minte, trup si suflet!

Image result for new moon in scorpio 2016

Toate aceste informatii v-au fost daruite cu drag de

https://www.facebook.com/DoraDinuTeacher/

Daca va sunt de folos sau pot fi si altora utile, Like & Share Pagina mea Facebook. Multumesc! Atunci cand preluati informatiile, va rog sa citati sursa.

Iar daca vreti sa lucram impreuna, ma puteti contacta la doradinuteacher@gmail.com.

 

Contact

therapsy@yahoo.com
Facebook.com/PsihologDoraDinu/
Instagram.com/doradinu/

error: Content is protected !!